5500 TL İ7 6700K Tabanlı Sistem Toplama

CrossFire

Hectopat
Katılım
18 Ekim 2015
Mesajlar
85
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, iyi forumlar...
Almayı düşündüğüm sistem ;
  • EKRAN KARTI : Asus R9 390X DirectCU III GAMING 8GB GDDR5 512Bit AMD Radeon DX12 (1980 TL)
  • ANAKART : ASUS Z170 PRO GAMING Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3400MHz(O.C.) USB3.1 (652 TL)
  • İŞLEMCİ : Intel Core i7 6700K Soket 1151 4.0GHz 8MB Önbellek 14nm İşlemci (1328 TL)
  • RAM : Kingston 8GB (2x4GB) HyperX Fury Black Series DDR4 2666MHz CL15 1.2V XMP Ram (238 TL)
  • HDD : Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk (201 TL)
  • SSD : Kingston 240GB HyperX 3K Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 555MB / Yazma 510MB) (476 TL)
  • KASA VE GÜÇ KAYNAĞI : Zalman Z11 Neo 700W ATX MidT Siyah (592 TL)
Sistem bu şekilde toplu fiyatı 5467 TL'dir. Sistem hakkında daha iyi olabilir gibi düşünceleriniz varsa mesaj yazmanızı rica ediyorum. Son olarak soğutucudan pek anlamıyorum. En fazla 400 TL bir soğutucu önerir misiniz ? Şimdiden teşekkür ederim.
 
400 TL lik soğutucu olarak sıvı soğutmalara bakabilirsin. Eğer hava soğutma istiyorsan CoolerMaster GTS V8'e bakabilirsiniz.
 
400 TL lik soğutucu olarak sıvı soğutmalara bakabilirsin. Eğer hava soğutma istiyorsan CoolerMaster GTS V8'e bakabilirsiniz.
Sıvı soğutma daha etkili diye biliyorum. O yüzden sıvı soğutma tercih edeceğim ama hangi marka ve modeli seçeceğimi bilmiyorum. Marka ve model konusunda yardımcı olabilecek misin ?
 
Teşekkür ederim ancak ekran kartına o parayı verip diyer bileşenleri o kadar düşürmek istemiyorum.
 
Teşekkür ederim ancak ekran kartına o parayı verip diyer bileşenleri o kadar düşürmek istemiyorum.

Görüşüne saygı duyuyorum fakat düşürme sözüne katılmıyorum. Seçtiğin anakart , kasa ve soğutucuya ayırdığın bütçenin gereksiz derecede pahalı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca seçtiğim ürünlerin fiyatının makul olması , kalitesiz olduğunu göstermez.
 
Seçtiğim kasa yanında 700W güç kaynağı var oldukça uygun bence. Sistemi aynı şekilde bırakmayı düşünüyorum şuanlık ancak bir sorum olacak benim kurmuş olduğum sistem beni ne kadar süre götürür.
 
Teknoloji her an gelişiyor. Ekran kartını 980Tİ yapmanız taraftarıyım. Arkadaşın verdiği sistemi biraz daha oynayarak satın alabilirsiniz.
 
Teknoloji her an gelişiyor. Ekran kartını 980Tİ yapmanız taraftarıyım. Arkadaşın verdiği sistemi biraz daha oynayarak satın alabilirsiniz.
Teşekkür ederim ancak ben sistemin diğer parçalarını değiştirmeyi düşünmüyorum. Çünkü dolar almış başını gidiyor seçimlere kadar bekleyip doların düşmesini bekleyeceğim. Eğer dolar düşerse yan bileşenleri değiştirmeden ekran kartını 980Ti olarak değiştireceğim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…