SSD : Kingston 240GB HyperX 3K Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 555MB / Yazma 510MB) (476 TL)
KASA VE GÜÇ KAYNAĞI : Zalman Z11 Neo 700W ATX MidT Siyah (592 TL)
Sistem bu şekilde toplu fiyatı 5467 TL'dir. Sistem hakkında daha iyi olabilir gibi düşünceleriniz varsa mesaj yazmanızı rica ediyorum. Son olarak soğutucudan pek anlamıyorum. En fazla 400 TL bir soğutucu önerir misiniz ? Şimdiden teşekkür ederim.
Sıvı soğutma daha etkili diye biliyorum. O yüzden sıvı soğutma tercih edeceğim ama hangi marka ve modeli seçeceğimi bilmiyorum. Marka ve model konusunda yardımcı olabilecek misin ?
6700K fazla ısınan bir işlemci değil ayrıca işlemci çok güçlü olduğundan şimdilik overclock yapmaya gerek yok haliyle soğutucuya o kadar para dökmeye şimdilik gerek yok. Bu doğrultuda sistemi topladım.
6700K fazla ısınan bir işlemci değil ayrıca işlemci çok güçlü olduğundan şimdilik overclock yapmaya gerek yok haliyle soğutucuya o kadar para dökmeye şimdilik gerek yok. Bu doğrultuda sistemi topladım.
Görüşüne saygı duyuyorum fakat düşürme sözüne katılmıyorum. Seçtiğin anakart , kasa ve soğutucuya ayırdığın bütçenin gereksiz derecede pahalı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca seçtiğim ürünlerin fiyatının makul olması , kalitesiz olduğunu göstermez.
Görüşüne saygı duyuyorum fakat düşürme sözüne katılmıyorum. Seçtiğin anakart , kasa ve soğutucuya ayırdığın bütçenin gereksiz derecede pahalı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca seçtiğim ürünlerin fiyatının makul olması , kalitesiz olduğunu göstermez.
Seçtiğim kasa yanında 700W güç kaynağı var oldukça uygun bence. Sistemi aynı şekilde bırakmayı düşünüyorum şuanlık ancak bir sorum olacak benim kurmuş olduğum sistem beni ne kadar süre götürür.
Teşekkür ederim ancak ben sistemin diğer parçalarını değiştirmeyi düşünmüyorum. Çünkü dolar almış başını gidiyor seçimlere kadar bekleyip doların düşmesini bekleyeceğim. Eğer dolar düşerse yan bileşenleri değiştirmeden ekran kartını 980Ti olarak değiştireceğim.