C CrossFire Hectopat Katılım 18 Ekim 2015 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2015 #61 Pikachu.34 dedi: Sanırım yanlış anlaşılma oldu tabiki de çok araştırdım, inceledim ve aldım Genişletmek için tıkla... Öyle söyleyince bende araştırmadan aldın sandım neyse dediğim gibi uzun ömürlü olması dileğiyle. İyi sosyaller...
Pikachu.34 dedi: Sanırım yanlış anlaşılma oldu tabiki de çok araştırdım, inceledim ve aldım Genişletmek için tıkla... Öyle söyleyince bende araştırmadan aldın sandım neyse dediğim gibi uzun ömürlü olması dileğiyle. İyi sosyaller...
B Berkay Şimşek Hectopat Katılım 12 Eylül 2014 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2015 #62 Arkadaşlar ben daha önceden konu açmıştım. Hala karar veremedim. Bana da bir yardımcı olur musunuz ? Yoksa doların düşüşünü beklemem mi ? lazım.
Arkadaşlar ben daha önceden konu açmıştım. Hala karar veremedim. Bana da bir yardımcı olur musunuz ? Yoksa doların düşüşünü beklemem mi ? lazım.
C CrossFire Hectopat Katılım 18 Ekim 2015 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2015 #63 Bu konuyu burda dile getirmen biraz yanlış olabilir. Önceki açtığın konuya yorum olarak ''Konu kilitlensin lütfen.'' yazıp başka konu açmanı öneriyorum.
Bu konuyu burda dile getirmen biraz yanlış olabilir. Önceki açtığın konuya yorum olarak ''Konu kilitlensin lütfen.'' yazıp başka konu açmanı öneriyorum.
SurqeonHD Hectopat Katılım 17 Eylül 2015 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2015 #64 Konuyu burdan cevaplamalarını istemen kurallara aykırı. Kendi konunuzdan cevap verin lütfen!
C CrossFire Hectopat Katılım 18 Ekim 2015 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2015 #65 Konu kilitlensin lütfen.