5500 TL İleriye Yönelik Sistem Toplama

ketomeko

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar en fazla 5500 lira olacak şekilde ileride geliştirebileceğim bir kasa toplayabilir misiniz ? Sadece oyun oynayacağım için İntel düşünüyorum. Bu arada GTX 1070 ve 1080 toplayabilirseniz iyi olur monitör sıkıntım yok. Şöyle 2-3 yıl ultra grafikte götürebilirse beni sonradan parça takıp güçlendireceğim. Bu arada daha çok BF1, Witcher 3, Battlegrounds tarzı oyunlar oynayacağım. Şimdiden teşekkürler bilgisayarı 1 ay içerisinde alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnızca SSD koyulmadı. Toplam fiyat 5.705 TL.

Dosya Ekleri

• H.png
    43,1 KB · Görüntüleme: 103

Teknobiyotik adlı site. Ve gtx 1080 varken neden 1070 alsın. Arasındaki farkı bilmiyormusun ? Birde sanki gtx 1070 daha iyi gibi konuşup 100 tl daha az verip gtx 1070 diyorsun.

Ve senin dizdiğinde kasa kaliteziz. SSD 120GB. WD 1TB kullanmışsın, Toshiba P300 daha hızlı. Kesinlikle beninkini tercih etmelisin. @ketomeko

Kasaya 500 lira verip PSU'dan mı kısayım? Yada işlemciden? Senin ki daha iyi olabilir. Benim ki daha iyi diye bir iddiam yok.

Kasaya 500 lira verip PSU'dan mı kısayım? Yada işlemciden? Senin ki daha iyi olabilir. Benim ki daha iyi diye bir iddiam yok.

Onu demek istemedim. Gtx 1070 alsın diyorsun ya onu dedim. Kasa konusunda haklısın.

Onu demek istemedim. Gtx 1070 alsın diyorsun ya onu dedim. Kasa konusunda haklısın.
Anladım Bütçesini aşıyor 1080. Ben de hem aşmasın, hem tasarruf yapsın diye 1070 önerdim. 70 ile 80 bin arasındaki farkları biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…