5500 TL Intel i5 6600K GTX 1060 Sistem Toplama

Rit4K

Kilopat
Daha fazla  
Sistemim fotoğrafta Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Uyumsuz bir parça var mı? Yoksa bu parça yerine diğerini al gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sistemi toplayacağım. Kalan bütçeye monitör bulabilirsin.

Bu paraya gtx 1070 taktigi zaman en az 2k bir monitor almasi lazim full hd olarak kullnicaksa gtx 1070 den ziyada gtx 1060 daha iyidir
Arkadaşın oynayacağı oyunlar'da önemli fps tarzı oyunlar oynuyorsa 2k monitöre ihtiyaç yok bence

Arkadaşın oynayacağı oyunlar'da önemli fps tarzı oyunlar oynuyorsa 2k monitöre ihtiyaç yok bence

Eğer ekran karti gtx 1070 olucaksa kesinlikle en az 2k monitor olmali full hd icin gelistirilen kart gtx 1060

Teşekkür ederim, cezam vardı yazamadım, forumun başlığına böyle yazmak yerine " Yeni Toplayacağım Sistem" yazmıştım da saygıdeğer Technopat moderatörleri 2 gün mesaj yazma cezası vermişler. Neyse kendileri bilirler kendilerinin boş kuralları. 1070'e gerek var mı bilmiyorum. Her türlü oyunu oynarım, pek ayırmam pek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…