5500 TL Intel i5 6600K GTX 1060 Sistem Toplama

Benim de 1080p 144hz ile gtx1070 kullanan arkadaşım var. Herhangi bir darboğaz söz konusu değil hatta 2 kişi battlefield 4 oynuyoruz gpu kullanımı %100. Bu nasıl bir olay ?

Benim yeni bilgisayarımda kullandığım SSD, Samsung 850 evo 250 Gb aslanım. Arkadaşa güzel bir pc topladım. Değerlendirirse kendisi kazanır.

Benim yeni bilgisayarımda kullandığım SSD, Samsung 850 evo 250 Gb aslanım. Arkadaşa güzel bir pc topladım. Değerlendirirse kendisi kazanır.
Güzel bir pc topladığınız farkındayım, sadece ssd olarak Samsung Evo serisini önerdim. Ayrıca Hilmi Hoca'nın kullandığı ssd derken kendi sisteminizde değil arkadaşa topladığınız sistemdeki ssd yi kastetmiştim. Yanlış anlaşılacak bir kelime kullandıysam özür dilerim.

Arkadaşlar gtx 1070 serisi ekran kartları 1080 p odaklıdır. 1080 p 144 hz monitör ile çok rahat en az 3 sene sorunsuz oyun oynama imkanı sunacaktır. Eğer 1440 p 144hz monitörde oyun oynamak istiyorsanız seçiminiz gtx 1080'den yana olmalıdır. 1080 serisi ekran kartları 1440 p odaklıdır. Umarım bu bilgi ekran kartı serisi seçim karmaşasına çözüm olur.

Eki Görüntüle 185356
Eki Görüntüle 185357

Gereken cevabi zaten Gtx 1070 kullanicisi vermis biz ne desek boş [emoji57]
Öncelikle yine saçma bir cevapla karşımdasınız. BF4 gibi bir oyunda %30-40 GPU kullanımı olmaz o kart ile 144Hz de. Buyrun videolar bunlar izleyin görün CS:GO hariç hiçbir oyunda %90'nın altına düştüğü yok hatta çoğunda %106-%110 arası seyrediyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Eki Görüntüle 184912

Hellfiredm kardesim gereken cevabi vermistir ee tabi dogru soze ne denir diyorum nokatimi koyuyorum artik laf yetistirecegine biraz arastirirsin heralde [emoji5][emoji5]

Kardeşim hem yanlış düşünüyorsun hemde önüne gelene inanıyorsun öyle birşey yok Bu Kart 2K İçin üretildi 1440P'de tasarruf modunda çalışır demek bi kere zaten saçma Sıradan bir ekran kartı çözünürlük ne kadar düşerse o kadar fazla performans verir İnan bana Nvidia ile ilgili çok şey biliyorum Kuzenin çalıştı orada bir dönem Zamanında GTX 970 Almıştım hemde Türk Parasına göre 600 Lira vermiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…