5500 TL klavye önerisi

Bütçe
5500

Bütçemi arttırabilirim fakat ben de şu an Black Widow V3 var kısa sürede bozuldu tuşlara basmıyor ve bastıklarına 2-3 kez tuşluyor.

Bütçemi arttırabilirim fakat ben de şu an Black Widow V3 var kısa sürede bozuldu tuşlara basmıyor ve bastıklarına 2-3 kez tuşluyor.
Hocam V4 %75 beklerseniz sanırım 5000TL'den gelecek biraz daha uygun. Maksimum 1 aya gelir ve dediğim gibi değiştirilebilir switch. Bozulursa değişebilirsiniz bozulan switchi. Yanlış bilmiyorsam 3 pin switch kullanıyor. 3 pin olan herhangi bir switch takılabilir.

Hocam beklerim sorun yok, şu model hakkında ne düşünüyorsunuz peki?

Pahalı. Daha uyguna bu model var. Tek farkları V2 TKL modelinde ses azaltıcı sünger olması klavye içinde ha bir de renk. Ortalama klavye.

Teşekkürler, klavye kablosuz ve beyaz renkte olursa benim için çok iyi olur, şu model var

Bu model hakkında ne düşünüyorsun?

Black Widow V4 Pro 75 beyaz renk var ve istediğim gibi küçük fakat kablolu, yine de V4 Pro daha iyi bir seçim ise tercih edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…