5500 TL laptop önerisi

kaganyaprakli17

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Profil Kapağı
1524321022
Şu iki laptoptan birini düşünüyorum. Maksimum bütçem 5500TL. Fotoğraftakilerden hangisini almamı tavsiye edersiniz? Aralarındaki tek fark işlemci diye biliyorum. Masaüstü bilgisayarlarımda R9 3900X ve R5 3600X kullanıyorum memnunum fakat dizüstü platformda Ryzen'ler özellikle "u" serisi Ryzen'ler nasıl olduğunu bilmediğim için tereddütte kaldım. Google ve ofis programları kullanılacak maksimum oyun olarak CS:GO oynarım. Büyük ihtimal dualboot ile Windows 10 yanına başka bir OS kurma ihtimalimde var. Hangisini almalıyım? Başka tavsiyeleriniz varsa belirttiğim fiyata kadar bakabilirim.

Dosya Ekleri

• i3.PNG
    i3.PNG
    94,4 KB · Görüntüleme: 62
  • r5.PNG
    r5.PNG
    69 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop alma derim.

Hocam zaten 2 adet masaüstü bilgisayarım var :D bir adette laptop almak zorundayım.
Bunu öneririm.

Hocam kronik bir sıkıntısı var mı ısınma vs? Güzel gözüküyor bunu alabilirim. Acer daha önce kullanmadım. İleride HDD ve RAM takviyeside yapabilirim imkanı var mı bu cihazda? En azından HDD.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı