5500 TL laptop tavsiyesi

ZentaX

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, daha önce bu konu defalarca açılmış ancak farklı kriterlerimiz olacak. Ben arkadaşa birkaç öneride bulundum ama sizin de fikirlerinizi merak ediyorum. Kriterler;

• Kesinlikle ufak bir şey olacak. Yani 13.3” veya 14” ideal.
• Koyu renkli olmaması tercih sebebi.
• Oyun oynanmayacak ancak seneye yüksek lisans düşünen bu arkadaş büyük ihtimalle doktora tezini bile bu bilgisayarda yazacak. Ona göre bir laptop olmalı.

Not: Ben genelde ASUS-Lenovo, 8 veya 10.nesil i5 işlemcili, 256-512 GB SSD’li, 16 GB RAM’li laptoplar buldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, daha önce bu konu defalarca açılmış ancak farklı kriterlerimiz olacak. Ben arkadaşa bir kaç öneride bulundum ama sizin de fikirlerinizi merak ediyorum. Kriterler;

• Kesinlikle ufak bir şey olacak. Yani 13.3” veya 14” ideal.
• Koyu renkli olmaması tercih sebebi.
• Oyun oynanmayacak ancak seneye yüksek lisans düşünen bu arkadaş büyük ihtimalle doktora tezini bile bu bilgisayarda yazacak. Ona göre bir laptop olmalı.

Not: Ben genelde Asus-Lenovo, 8 veya 10.Nesil i5 işlemcili, 256-512 GB SSD’li, 16 GB RAM’li laptoplar buldum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı