5500 TL monitör dahil bilgisayar toplama

Makaleler
3
Yer
Muğla/Bodrum
Evet arkadaşlar. 5500 TL bandında monitör dahil bir masasüstü arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Genelde oyun ve gündelik kullanım için alacağım hızlı olması önemli. Oyun olarak da Valorant ve birkaç hikayeli oyun oynayacağım. Şimdiden teşekkürler.

Haklısın ama neden bütçem varken al miyim? Her yıl bilgisayar toplamıyoruz ya.

Haklı falan değil. Bu bütçe tam ideal.

5596TL tutuyor.

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim. Bu bütçeye toplayabileceğim en iyi bilgisayar bu sanırım.

LG monitör 1ms(fast) moda alındığında eski tip monitörler gibi titreme yapmakta. Ilgili şikayetleri incelemelerde, inceleme yorumları ve satıcı yorumlarında görebilirsiniz. Sizin daha öncede çok doğru(!) önerilerinizi görmüştüm. Lütfen f/p adı altında ezbere öneriler yapmayın, 1ms adı altında pazarlanan ürün 1ms modunda sorunlu ise bu önerilebilecek bir monitör degildir.

Aynen birader ezbere öneri yapıyorum. 8 üründen sadece 1 tanesinde kusur bulabildiniz.
2-3MS e çekip kullanabilir. Bu bütçe için daha iyisi hala yok ve evet sistemlerim çok doğru.

Aynen birader ezbere öneri yapıyorum. 8 üründen sadece 1 tanesinde kusur bulabildiniz.
2-3MS e çekip kullanabilir. Bu bütçe için daha iyi hala yok ve evet sistemlerim çok doğru.
Yine bir cevap bulamayınca demagojiye yöneldiniz, ben zaten önerdiginiz sistemde yalnızca bir bileşenin doğruluğu(!) konusunda yorum yaptım. Ayrıca sorunlara çözüm üretme şeklinize hayran kaldım, nolucak ki 1ms segmentinde satılan ürünü alıp 3~5ms kullanalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…