Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA şöyle bir sistem topladım. Neden sadece İntel ve Nvidia odaklı olmasını istediğinizi anlamış değilim. AMD'de oyunlarda gayet başarılı. Sistemde bulunan monitör hakkında pek bir bilgim yok açıkçası. Özellikleri fena durmuyor diye ekledim.
Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA şöyle bir sistem topladım. Neden sadece İntel ve Nvidia odaklı olmasını istediğinizi anlamış değilim. AMD'de oyunlarda gayet başarılı. Sistemde bulunan monitör hakkında pek bir bilgim yok açıkçası. Özellikleri fena durmuyor diye ekledim.
Intel Core i5 9400F 2.90Ghz 6 Çekirdek 9MB 1151p v2 14nm İşlemci fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
MSI B365M PRO-VH 2666mhz(OC) RGB M.2 1151p v2 mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Crucial 8GB CT8G4DFS8266 2666mhz CL19 DDR4 Ram (CT8G4DFS8266) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
MSI GeForce GTX 1660 Ti Gaming X 6G 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Viewsonic VX2257-MHD 21.5" 1ms 75hz (Analog+HDMI+Display) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Aerocool Tomahawk-A 600W Kırmızı Led Fan USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun!