5500 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

şafak bilgin

Hectopat
Selam arkadaşlar.
5.500 TL bir bütçem var monitörlü bir sekilde Vatan'dan toplamam lazım. Parca parça alsam daha ucuza kapatırım biliyorum ama toplamayı bilmiyorum ve uğraşmak istemiyorum. Ve Vatan çok yakınımda. Dolar arttı zar zor bu bütçelere çıkabildim. Alina bilecek en iyi monutorlu sistem onerisi yapar mısınız? Bir baska sorum, 3400G APU sistem kurup sonradan 1650 Super veya RX580 gibi bir kart taksam iyi performans alır mıyım? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 580'li bir sistem toplarsan gayet yeterli olabilir ama ben sadece oyun istiyorum dersen GTX 1650 Super tam size göre RX 580 tam bir oyuncu ekran kartı değil edit ve renderlar içinde çok iyi zaten en büyük özelliği 8 GB olması fakat GTX 1650 oyuna yatkın render da performans RX 580'den biraz düşük olabilir ama oyunda asla yarıda bırakmaz fakat tüm ekran kartlarının kronik arızası olan Coil Whine oluşur RTX 2080 Ti'da bile Coil Whine olayı var bu ekran kartlarında da zorlayıcı oyun açınca hafif hafif mekanik cızırtı duyabilirsiniz ama fazla rahatsız etmez oyun için GTX 1650 oyun render Blender gibi işlerde RX 580.

RX 580'li bir sistem toplarsan gayet yeterli olabilir ama ben sadece oyun istiyorum dersen GTX 1650 Super tam size göre RX 580 tam bir oyuncu ekran kartı değil edit ve renderlar içinde çok iyi zaten en büyük özelliği 8 GB olması fakat GTX 1650 oyuna yatkın render da performans RX 580'den biraz düşük olabilir ama oyunda asla yarıda bırakmaz fakat tüm ekran kartlarının kronik arızası olan Coil Whine oluşur RTX 2080 Ti'da bile Coil Whine olayı var bu ekran kartlarında da zorlayıcı oyun açınca hafif hafif mekanik cızırtı duyabilirsiniz ama fazla rahatsız etmez oyun için GTX 1650 oyun render Blender gibi işlerde RX 580.
3400g ile çalışınca sıkıntı olmaz diyorsunuz(1650)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı