Maksimum bütçem 5500 TL. Genelde Xbox ile hikayeli oyunlar oynuyorum. Tercihen 2K VA ya da 1080p IPS panel tavsiye verir misiniz bu fiyata?
Hocam bu bütçeye 2k ıps bulamam diye yazmıştım onu.Özellikle neden 2K VA hocam? IPS daha mantıklı olur, ghosting vs. de yaşamazsınız. Ben bunu öneririm size:
Bu VA panel.Özellikle neden 2K VA hocam? IPS daha mantıklı olur, ghosting vs. de yaşamazsınız. Ben bunu öneririm size:
![]()
Acer ED270UP 27" 1 ms WQHD Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer ED270UP 27" 1 ms WQHD Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer ED270UP 27" 1 ms WQHD Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.750,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet VA panelmiş, pardon. Açıklamada hiçbir şey yazmayınca anlayamadım.Bu VA panel.
Monitör çok güzel ama ayağı aşırı basit olmuş yükseklik sağ sol gibi özellikleri olan bir model var mı acaba?Hocam bu bütçeye 2k ıps bulaöam diye yazmıştım onu.
Çokda anlamıyorum va panel ıps farkı nedir va çok sorun yaratır mı oyunlarda?Monitör çok güzel ama ayağı aşırı basit olmuş yükseklik sağ sol gibi özellikleri olan bir model var mı acaba?
Bu monitörde gözüme çarpıyor.
Hepsiburadada 5400e bulunabiliyor nasıldır bu?Aryond A32 V1.2 165 Hz Oyuncu Monitörü
Aryond A32 V1.2 Gaming Monitör, 32 inc 1500R kavise sahip paneli ve 165Hz tazeleme oranı ile oyun saatlerinizi kusursuz bir deneyime dönüştürüyor!www.monsternotebook.com.tr
Hocam 32 inç olduğu için inç başına düşen piksel sayısı azalıyor. 27 inç daha mantıklı olur. Benim görüşüm tabii ki bu. Ben daha çok texture kalitesi görmek isterim büyük ekran yerine. Siz büyük ekran tercih ediyorsanız mantıklı olabilir.Monitör çok güzel ama ayağı aşırı basit olmuş yükseklik sağ sol gibi özellikleri olan bir model var mı acaba?
Hepsiburadada 5400e bulunabiliyor nasıldır bu?Aryond A32 V1.2 165 Hz Oyuncu Monitörü
Aryond A32 V1.2 Gaming Monitör, 32 inc 1500R kavise sahip paneli ve 165Hz tazeleme oranı ile oyun saatlerinizi kusursuz bir deneyime dönüştürüyor!www.monsternotebook.com.tr
Görüntü kalitesi olarak aşırı fark olmaz hocam ama VA panellerin ghosting yaşatma ihtimali oluyor maalesef.Çokda anlamıyorum va panel ıps farkı nedir va çok sorun yaratır mı oyunlarda?
VA monitorlerde smearing denen sunun gibi bir problem var:Monitör çok güzel ama ayağı aşırı basit olmuş yükseklik sağ sol gibi özellikleri olan bir model var mı acaba?
Çokda anlamıyorum va panel ıps farkı nedir va çok sorun yaratır mı oyunlarda?
Anladım hocam sizin bir öneriniz var mo bu bütçe bandında?VA monitorlerde smearing denen sunun gibi bir problem var:Eki Görüntüle 1579584
Malesef son rakam 5500 daha çıkamıyorumBütçe artarsa ASUS 27" VG27AQZ Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, ASUS VG27AQZ en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. kendim aldım tavsiye ederim.
1080p monitörlere hele ki VA 5-5500 vermektense bunu alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.