5500 TL Monitör önerisi

Bütçe
5500

462723

Hectopat
5500 liraya kadar bütçem var. İnternet üzerinden alışverişi tercih etmiyorum. Gidip dokunup ve görerek satın almayı tercih ediyorum.
Şu monitörler hoşuma gitti, eğer sorunlu olduğunu bilen arkadaşlar yazabilir ve tavsiyede bulunabilir.

Ya da attığınız Lenovo.

Samsung kronik sorunlu diye biliyorum. Bende Lenovo r25f30 kullanıyorum ama pek de iyi denemez.

Ben 5500 TL bütçe için demiştim sizin önerdiğiniz monitörler bütçemi aşıyor. Lütfen bütçeme uygun öneri yapabilir misiniz?

Samsung kronik sorunlu diye biliyorum. Bende Lenovo r25f30 kullanıyorum ama pek de iyi denemez.
Hangi durumdan şikayetçisiniz?

Ben 5500 TL bütçe için demiştim sizin önerdiğiniz monitörler bütçemi aşıyor. Lütfen bütçeme uygun öneri yapabilir misiniz?

Hangi durumdan şikayetçisiniz?
Önerdiğim monitörler bütçenizi aşmayı bırakın bütçenizin altında kalıyor ? Sepette ki fiyatlarını görebiliyorsunuz değil mi ? Kırmızı ile yazılan.

Önerdiğim monitörler bütçenizi aşmayı bırakın bütçenizin altında kalıyor? Sepette ki fiyatlarını görebiliyorsunuz değil mi? Kırmızı ile yazılan.

Hocam keşke ayrıntı belirtseydiniz. Fakat konuda belirttiğim üzere ben internet alışverişini sevmiyorum. Maalesef İtopya mağazası olduğum yerde yok.

Hocam keşke ayrıntı belirtseydiniz. Fakat konuda belirttiğim üzere ben internet alışverişini sevmiyorum. Maalesef İtopya mağazası olduğum yerde yok.
Maksadınız ürünü önce görmek deneyim etmek ise başka bir mağazada denk gelerek bakabilirsiniz. Sonrasında sipariş edersiniz. Ama ben internetten siparişi istemiyorum derseniz stoğu olan gidip alabileceğiniz mağazaları araştrın, ben marka model olarak tavsiye verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…