win987 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.440 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Dünya/ Dünya 9 Ocak 2017 #11 houston_leroy Fiyatları aynı ve oyunda Mhz tabiki etki ediyor.
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2017 #12 win987 dedi: houston_leroy Fiyatları aynı ve oyunda Mhz tabiki etki ediyor. Genişletmek için tıkla... Mhz önemli değil oyunda CL değerleri daha önemli. Render işlemlerinde tabi ki mhz önemli ama oyunlarda değil. Ayrıca attığınız model Z270 serisinin en giriş seviyesi ve ofis sınıfı bir anakart modeli.
win987 dedi: houston_leroy Fiyatları aynı ve oyunda Mhz tabiki etki ediyor. Genişletmek için tıkla... Mhz önemli değil oyunda CL değerleri daha önemli. Render işlemlerinde tabi ki mhz önemli ama oyunlarda değil. Ayrıca attığınız model Z270 serisinin en giriş seviyesi ve ofis sınıfı bir anakart modeli.
BrknDmn Hectopat Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2017 #13 BrknDmn dedi: Monitörsüz sadece kasa Genişletmek için tıkla... şuanlık monitör düşünmüyorum ileride alacağım eski bi monitör kullanacağım
BrknDmn dedi: Monitörsüz sadece kasa Genişletmek için tıkla... şuanlık monitör düşünmüyorum ileride alacağım eski bi monitör kullanacağım
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 11 Ocak 2017 #14 BrknDmn dedi: şuanlık monitör düşünmüyorum ileride alacağım eski bi monitör kullanacağım Genişletmek için tıkla... Alacağınız süreye kadar topladığınız sistemle istediğiniz performansı alamayacaksınız. Tavsiyem süre çok uzunsa monitörü bütçenin içine sokmak.
BrknDmn dedi: şuanlık monitör düşünmüyorum ileride alacağım eski bi monitör kullanacağım Genişletmek için tıkla... Alacağınız süreye kadar topladığınız sistemle istediğiniz performansı alamayacaksınız. Tavsiyem süre çok uzunsa monitörü bütçenin içine sokmak.