5500 TL Oyun bilgisayarı toplamak

Bütçe
5500-6000 TL

kerem4581

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,

Bizim delikanlı için bilgisayar toplayacağım fakat sistemleri halihazırda bilmiyorum. Şimdiki oyunları optimum seviyede oynatabilecek bir sistem toplayabilir misiniz?

6000 TL'ye kadar bütçeyi esnetebilirim. Çünkü bu bütçenin dışında ayrıca monitör, klavye ve mouse alacağım.

Herkese iyi çalışmalar.

İllaki bu olsun demiyorum ama bu ve bundan uygun hazır sistemler var. Uber | R5 1600 GTX 1650 4G DDR4 8GB 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com

Bellek olarak +426 TL olanı seçiniz çift kanal olacak.
SSD olarak +45 TL olanı seçiniz.
Bu hali ile 5820TL yapıyor günümüzdeki birçok oyunu sıkıntısız bir şekilde oynar.
İllaki bu olsun demiyorum ama bu ve bundan uygun hazır sistemler var. Uber | R5 1600 GTX 1650 4G DDR4 8GB 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com

Anakart kötü RAM tek kanal SSD iyi değil ve fiyat olarak pahalı benim attığım sistem daha mantıklı olacaktır.

Bencede ben sistemi çok incelemedim sadece hazır sistemler için fikir olsun diye

Aynı özelleştirmelerle şu modeli de alabilirsiniz
Bütçeyi çok az aşar ama 1650 ile 1650 super arasında %40 performans farkı var. Tabii size kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…