5500 TL PC Toplama

MeertS

Centipat
Arkadaşlar bütçem 5500 TL ve bir PC toplamak istiyorum. Bana önerebileceğiniz bir sistem var mı monitör dahil olacak şekilde? Ayrıca İncehesap veya İtopya olursa çok iyi olur, çünkü kasayı kurma hakkında en küçük bir bilgim bile yok.

Sen bunları internetten araştır parçaları sen istediğin markanın istediğin modeli alabilirsin ama fazla pahalıya kaçma.

Ryzen 5 1600 AF: 700 TL.
B450: 600 TL.
RAM: Corsair 8x2 16 GB 3000 MHz 630 TL.
Ekran kartı: GTX1650 Super, GTX 1660, GTX1660 Super bu 3 modelden alabilirsin. İndirimli almaya çalış. 1400/1650/2000 TL.
Kasa: 300 TL.
Hdd/Ssd:300tl.
PSU: 80 Plus Bronze 500W-600W arası bir PSU yeter. 350 TL.
Monitör: Acer 75 Hz 1ms bir monitörü var. 730 TL.

144 HZ monitör bu sisteme fazla mı kaçar?

Kasayı kurmayı bilmediğin için mecburen hazır sistem önereceğim.

Anakartı B450M-A yap. RAM'i 16 GB yap, SSD'yi A400 480 GB modelini seç. 4797 TL tutacak.

Monitör olarak da bunu al: https://www.hepsiburada.com/acer-ka...or-p-HBV00000QOHZF?magaza=BETA PLUS TEKNOLOJİ

Üstteki arkadaş 80 Plus Bronze falan diyor da keşke model de belirtse. Sonra gidip insanlar ''aaa 80+ yazıyor'' diye abuk subuk markalardan PSU alıyor ve elinde patlıyor.

144 Hz monitör bu sisteme fazla mı kaçar?

Bütçe için biraz kaçar. Acer'ın 144 Hz mönitörü var 1000 TL. Alabilirsen al.

Ben üste belirttim araştırsın diye kendisi ister ki kaliteli alım diye çabalar . Bunun için bütçesi de yeter .

İstediğim şey tam da bu şekildeydi kurulu olarak. Teşekkürler

Bilmeyen insan yanlış model tercihinde bulunabilir. Açıkça model belirtirseniz daha çok yardımcı olabilirsiniz.
Direkt kasa 300 TL yazıp bırakmayın. 300 TL'ye aşırı dandik kasalar da bulurum size burada. Öneriniz güzel fakat biraz daha yardımcı olacak şekilde yazın. İstediğin markanın istediğin ürününü al demek doğru değil, sanki her ürün keyfe göre seçiliyor. İyi geceler dilerim.
İstediğim şey tam da bu şekildeydi kurulu olarak. Teşekkürler.
Rica ederim, pişman olmazsın.

Bütçe için biraz kaçar. Acer'ın 144 Hz mönitörü var 1000 TL. Alabilirsen al.

Ben üste belirttim araştırsın diye kendisi ister ki kaliteli alım diye çabalar . Bunun için bütçesi de yeter .
Yanlış anlamayın sizin sisteminiz de gayet iyi öyle bir şey düşünüyordum ama sadece link olarak belirtmeniz daha uygun olurdu. Teşekkürler

Kasa olarak Dark guardian ya da Dark guardian mini öneririm. Mini 385 TL. İndirimlerde zaten anakart 450, işlemci de 650 TL oluyor. INNO3D GTX 1650 Super 1300 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…