5500 TL Render İçin Bilgisayar ve Ekipman Tavsiyesi

Daha fazla  
Oyun videolar kaydedip Adobe Premiere Pro programı ile render işlemlerini yapmaktayım. Ancak şu anki kullandığım sistem bana yeterli değil ve yeni sistem toplamaya karar verdim.

Sistem bu;
Core İ5 6600K işlemci
CoolerMaster Hyper 412 PWM İşlemci soğutucu
Asus Z170 PRO Gaming Anakart
Corsair Vengeance 16GB(2x8GB) 3200MHz DDR4 RAM Bellek - CMK16GX4M2B3200C16R
Asus STRIX GTX970 OC 4GB 256Bit GDDR5 Ekran Kartı
Kingston HyperX Fury 120GB
Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM 64 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK
Aerocool KCAS Serisi 80+ Bronze 600W 45A@12V Aktif PFC Güç Kaynağı
Corsair Carbide 400R
Logitech G103 Oyuncu Klavyesi
Logitech G300s Gaming Mouse
ASUS 23.6" VN247H 1ms Full HD HDMI Gaming Monitör
Rode - NT-USB Mikrofon

Kendim bu sistemi ve parçaları topladım, 5786 TL yapıyor şu andaki Dolar kuru ile. Sizce bu sistem biraz ucuzlatılabilir mi performanstan ödün vermeden ?
Bir diğer sorum ile anakart ile ramler uyumlu mu ? Herhangi sorun çıkartır mı bu anakart ile bellekler. Bol bol render yapacağım için 3200 Mhz bellekler seçtim. Acaba mikrofon almayıp (telefonum ile ses kaydı alırım) işlemciyi İ7 6700K mı alsam ? Bütçem en fazla bu arada 5500 TL civarı.

imzamdaki sistemi 4100 tl küsüre topladım. Mouse anakart ile hediye geliyor. rode nt 750tl , monitör 600 tl zaten bu civarda olacak da şunu diyebilirim. kasayı dark n10 seçebilirsin.

Dolar düşerse ve ya firma özel kampanya yaparsa ancak düşer. Ramler ve anakartta sıkıntı yok. 6700K almak daha mantıklı ama telefonun mikrofon kalitesine bağlı oda .

Mikrofona bu kadar vermene gerek olduğunu sanmıyorum, en azından şimdilik. Eğer YouTube'da video çekecek isen, zaten zamanla geliştiğinde daha iyisini alırsın. Şu anlık kendini zor duruma düşürmeye gerek olduğunu sanmıyorum.

Adobe Premiere Pro programı ile en hızlı render işlemini, bazı AMD FX işlemciler yapıyor.

Haklısın aslında. Ancak mikrofona ihtiyacım var şu anda.
Tavsiye edebileceğin mikrofon var mı peki fiyat performans olarak ? Türkiye'de rahat bulunabilir bir mikrofon olsa daha iyi

Adobe Premiere Pro programı ile en hızlı render işlemini, bazı AMD FX işlemciler yapıyor.
Nvidia'nın CUDA çekirdeklerini kullanmayi düşünüyorum. AMD almayi düşünmüyorum aslında.

@Mustafa Kadoğlu dostum çok bildiğim bir marka yok bu konuda fakat bildiğim bir kaç marka arasından fiyat/performans olarak bildiğim Blue'nin ürünleri var. Bir çok Youtuber'da kullanmakta.

@Mustafa Kadoğlu bir de Logitech G103 almanızı önermiyorum. Görüntü açısından bence hoş değil ekstradan bir aydınlatma bile yok o fiyata. Bloody'nin klavyelerinden öneririm.

Eğer bir youtube kanalın var ise takip etmeyi isterim. Ismi nedir kanalının?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…