A.Kaan Mert Hectopat Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 534 Çözümler 3 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2017 #1 Yukarıda toplamış olduğum sistem nasıl? Görüşlerinizi bekliyorum. (KDV dahil 5500 TL tutuyor.)
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.687 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 28 Nisan 2017 #2 Monitörün nedir? SSD ile daha dengeli bir sistem toplanabilir.
20 Percent Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2016 Mesajlar 3.872 Çözümler 9 28 Nisan 2017 #3 O PSU yerine bunu öneririm: FSP HD700 Hydro 700W 80+ BRONZE Güç kaynağı - inventus Gerisi güzel görünüyor (SSD eksikliği dışında).
O PSU yerine bunu öneririm: FSP HD700 Hydro 700W 80+ BRONZE Güç kaynağı - inventus Gerisi güzel görünüyor (SSD eksikliği dışında).
A.Kaan Mert Hectopat Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 534 Çözümler 3 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2017 #4 Jira dedi: Monitörün nedir? SSD ile daha dengeli bir sistem toplanabilir. Genişletmek için tıkla... SSD'yi sonradan eklemeyi düşünüyorum. 20 Percent dedi: O PSU yerine bunu öneririm: FSP HD700 Hydro 700W 80+ BRONZE Güç kaynağı - inventus Gerisi güzel görünüyor (SSD eksikliği dışında). Genişletmek için tıkla... Bu sistem için 700W'luk PSU'nun gereksiz olduğunu düşünüyorum.
Jira dedi: Monitörün nedir? SSD ile daha dengeli bir sistem toplanabilir. Genişletmek için tıkla... SSD'yi sonradan eklemeyi düşünüyorum. 20 Percent dedi: O PSU yerine bunu öneririm: FSP HD700 Hydro 700W 80+ BRONZE Güç kaynağı - inventus Gerisi güzel görünüyor (SSD eksikliği dışında). Genişletmek için tıkla... Bu sistem için 700W'luk PSU'nun gereksiz olduğunu düşünüyorum.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.687 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 28 Nisan 2017 #5 Seçtiğin güç kaynağı iyi. Monitörün nedir acaba?
A.Kaan Mert Hectopat Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 534 Çözümler 3 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2017 #6 Jira dedi: Seçtiğin güç kaynağı iyi. Monitörün nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Asus'un Vg248qe monitörünü almayı planlıyorum. Geleceğe yönelik olarak sanırım yeterli olacaktır.
Jira dedi: Seçtiğin güç kaynağı iyi. Monitörün nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Asus'un Vg248qe monitörünü almayı planlıyorum. Geleceğe yönelik olarak sanırım yeterli olacaktır.
20 Percent Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2016 Mesajlar 3.872 Çözümler 9 28 Nisan 2017 #7 A.Kaan Mert dedi: Bu sistem için 700W'luk PSU'nun gereksiz olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten seninkiyle arada 50 watt fark var. 5 Sene garantili problemsiz bir PSU olduğu için önerdim, tabi tercih senin.
A.Kaan Mert dedi: Bu sistem için 700W'luk PSU'nun gereksiz olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten seninkiyle arada 50 watt fark var. 5 Sene garantili problemsiz bir PSU olduğu için önerdim, tabi tercih senin.
A.Kaan Mert Hectopat Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 534 Çözümler 3 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2017 #8 20 Percent dedi: Zaten seninkiyle arada 50 watt fark var. 5 Sene garantili problemsiz bir PSU olduğu için önerdim, tabi tercih senin. Genişletmek için tıkla... Nanokatalog sitesinden kasayı tek parça halinde toplayacağım için ve o psu sitede bulunmadığı için Cooler Master tercih ediyorum.
20 Percent dedi: Zaten seninkiyle arada 50 watt fark var. 5 Sene garantili problemsiz bir PSU olduğu için önerdim, tabi tercih senin. Genişletmek için tıkla... Nanokatalog sitesinden kasayı tek parça halinde toplayacağım için ve o psu sitede bulunmadığı için Cooler Master tercih ediyorum.
Pantheon Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ağustos 2012 Mesajlar 9.423 Makaleler 159 Çözümler 23 Yer Bursa-İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pc Doktoru Profil Kapağı 1524814261 28 Nisan 2017 #9 A.Kaan Mert dedi: Nanokatalog sitesinden kasayı tek parça halinde toplayacağım için ve o psu sitede bulunmadığı için Cooler Master tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Bunu almanı öneririm çok az fiyat farkı mevcut. Ancak Gold sertifikalı yarı modüler.
A.Kaan Mert dedi: Nanokatalog sitesinden kasayı tek parça halinde toplayacağım için ve o psu sitede bulunmadığı için Cooler Master tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Bunu almanı öneririm çok az fiyat farkı mevcut. Ancak Gold sertifikalı yarı modüler.
A.Kaan Mert Hectopat Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 534 Çözümler 3 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2017 #10 Sanırım bu şekilde sistem oturdu diyebiliriz.