5500 TL Sistem Toplama

Sepetim

Hepsi: 5641 141 lira sizin için sıkıntı ise marka değiştirerek bütçeyi indirebilirsiniz.

Bazı bileşenler farklı sitelerden çok daha ucuza toplanabilir. Biraz pahalı geldi bana.

Son bir fiyat arastırması yapıp sipariş edecem çok teşekkür ederim

Asus PRIME B350M-A Amd B350 3200+MHz DDR4 Soket AM4 uATX Fiyatı
Bu anakart neredeyse 100 tl fiyatı aşağıda.
Bu anakartı tercih edebilirmiyim?

Ve son bir sorum olacak. Bios update gibi işlemlere uğraşacak mıyım?

Bazı bileşenler farklı sitelerden çok daha ucuza toplanabilir. Biraz pahalı geldi bana.
Evet bende fark ettim ama güven konusunda terettütlerim var.
Ben hepsiburada ve n11 deki ürünleri karşılastırdım bunları tercih etim ama diger siteleri tercih etseydim 200-300 tl arası bi kazancım olurdu.Emin degilim en geç yarın sipariş vermem lazım.

Son düzenleme:
Siparişi verdim hepsiburadandan ama ekran kartını 17/10 da kargoya vereceklermiş. İptal edin dedim kartı Oda en erken 48 saat içinde iptal edebiliriz dedi 2 güne bilgisayarima kavusacam teşşekür ederim N11 den yada vatanda bi 2600 2700 tl lik bi kart linki atarmısınız?

Son düzenleme:
Eğer Amazon'dan alma şansınız varsa şu anda bu kart vergi hariç 2100TL'ye falan denk geliyor vergi ile birlikte maksimum 2700TL eder bence kaçırmayın bu fiyata sıvı soğutma 1080 bulmuşken.
*https://www.amazon.com/EVGA-GeForce...tx 1080 evga ftw hybrıd gaming&tag=tapainc-20

Yok n11 vatan gibi yerleden olursa çok daha iyi olur.

Daha ucuz ama garantisi yok kargosu ayrı bi sorun birde kartta sorun olduğunu düşün 2 ay ekran kartın olmayacak 200-300₺ için değmez garantisiz ürün almaya.

Ekran kartı çarşamba kargoya verilecekmiş digerleri yarın. Monitörü 4k tercih ettim.
Toplayınca görsel atarım.Çok teşekkür ederim technopat ailesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…