5500 TL telefon tavsiyesi

Bütçe
5500 TL

tiginindahouse

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 5500 TL bütçem var, istediğim telefonun çok ağır uygulamaları çalıştırmasını istemiyorum. Tek ağır sayılabilecek istediğim oyun standoff 2. bulabilirseniz PUBG kasmadan oynatabilen bir cihaz, onu da seve seve isterim tabii ama kastırırsa filan oynamam. Çok da gerekli değil olsa da olur olmasa da. Kamerayı iyi istiyorum, bir de Wi-Fi 5 desteği olursa süper olur. Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar 5500 TL bütçem var, istediğim telefonun çok ağır uygulamaları çalıştırmasını istemiyorum. Tek ağır sayılabilecek istediğim oyun standoff 2. bulabilirseniz PUBG kasmadan oynatabilen bir cihaz, onu da seve seve isterim tabii ama kastırırsa filan oynamam. Çok da gerekli değil olsa da olur olmasa da. Kamerayı iyi istiyorum, bir de Wi-Fi 5 desteği olursa süper olur. Şimdiden teşekkür ederim.
Bu fiyatta kamerası iyi bir telefon istemek. Ne bileyim bana istenmeyecek kadar ütopik geldi.

2.el kati suretle olmaz diyorsanız en iyi cihaz budur;

Xiaomi'nin sitesinde bütçenize uygun sıfır telefonlar var bir göz gezdirin isterseniz.

2.el kati suretle olmaz diyorsanız en iyi cihaz budur;
HOT 11S yerine HOT 20 var. Şuan kullanıyorum, kamerası idare eder seviyede ama oyun performansı yeterli. PUBG tahminen 45-60 FPS arası oynatıyor.

İkinci el p30.

HOT 11S yerine HOT 20 var. Şuan kullanıyorum, kamerası idare eder seviyede ama oyun performansı yeterli. PUBG tahminen 45-60 FPS arası oynatıyor.
İşlemcisi ve ekranı daha kötü olduğu için 11S önerdim.

Ama arkadaş Wi-Fi 5 desteği istediği için HOT 20 daha mantıklı olur. Ekran kötü ama G88 ile G85 arasında neredeyse fark hissetmemiştim ben.
Bence ekran daha önemli. Alacak kişiye kalmış. Tabii Hot 20'de 8 GB RAM de bulunuyor. Bu da göz ardı edilemez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı