5500 TL'ye 2. el iPhone 11 alınır mı?

Neden.

Aslında haklısın fakat benim yenilemeye aşırı ihtiyacım var ve 2. el yurt içi bile çok pahalı.
Kardeşim bu şartlarda yenile istersen ama herşeye açık ol. Yarın birgün birşey olursa muhatap veya götürecek yer bulamazsın.

@kotosqu61 temiz iPhone X 7-8k civarındadır kendimde XS kullanıyorum iPhone X ve XS in ekran kalitesini çok seviyorum. Android cihaz konusunda bilgim yok maalesef. Ama o paraya temiz bir iPhone 8 Plus alabilirsin

@kotosqu61 temiz iPhone X 7-8k civarındadır kendimde XS kullanıyorum iPhone X ve XS in ekran kalitesini çok seviyorum. Android cihaz konusunda bilgim yok maalesef. Ama o paraya temiz bir iPhone 8 Plus alabilirsin

Dostum Letgo'da tüm iPhone X'ler 5000 civarı ve ucuz fakat pek emin değilim almakta ne yapmalıyım sence.

@kotosqu61 X düşünüyorsan XS bak bence. Biraz bütçeni arttırman gerekebilir ama emin ol üzmeyecek bir cihaz. X veya XS alacaksan Face ID çalışıyor olmalı true tone çalışıyor olmalı bunlara dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…