5500 TL'ye Acer Nitro 5 alınır mı?

Atilla93

Hectopat
Daha fazla  
5500 TL'ye piyasada bundan daha iyi bulamadım. Sizce alınır mı? Cihaz temiz duruyor.

Son düzenleme:
Acer diye biraz önyargıyla yaklaşıyorum açıkçası, ama malum bu piyasasa bundan daha kötü parçalı laptoplar 5.500 den başlıyor

Acer diye biraz önyargıyla yaklaşıyorum açıkçası, ama malum bu piyasasa bundan daha kötü parçalı laptoplar 5.500'den başlıyor.

Dostum Acer kötü marka değil için rahat olsun. Arkadaşın dediği gibi gerçekten çok iyi yakalamışsın, temiz kullanırsan ileride kar ederek bile satabilirsin. Hayırlı olsun...

5500 TL'ye piyasada bundan daha iyi bulamadım. Sizce alınır mı? Cihaz temiz duruyor.
Masaüstü neden toplamıyorsun? 1000 tl daha ver ryzen 3600 , gtx 1660 vs alırsın ram kasa psu da yakalanır ucuza önemli olan işlemci ekran kartı.Yazık o paraya sabret 7-8 sene idare ettirecek sistem topla.

Arkadaş ağır konuşmak istemiyorum forumun kuralları gereği. Adam laptop demiş sen gelmiş PC topla diyorsun adama laptop lazim ki laptop önerisi istemiş. Bir bitmedi türünüz.
Masaüstü neden toplamıyorsun? 1000 TL daha ver Ryzen 3600 ve GTX 1660 alırsın. RAM, kasa, PSU da yakalanır ucuza. Önemli olan işlemci ve ekran kartı. Yazık o paraya sabret 7-8 sene idare ettirecek sistem topla.

Son düzenleme:
Alınır da, bir "kelek" çıkmasın. Fiyatı çok düşük gibi göründü bana.

@Beslutsamt Bunu yazarken hiç mi düşünmüyorsunuz? Adamın taşınabilir PC ihtiyacı var belli ki. PC veya notebook arasında da kalmamış, o konuda fikir istemiyor. Sadece 5500 TL'ye Nitro 5 alınır mı diyor. Onu da geçtim, güç bela bir bütçe oluşturmuş konu sahibi. Onun da üzerine çık diyorsunuz. Hem de alacağı üründen farklı bir klasman için.

Valla 5500 nasıl toplarım diye düşünüyorum açıkçası. 1000 lira açığım var fiyatın 5500 tl olması bana da uygun geldi açıkçası. Ama tek güvencem satıcıyla aynı şehirde olmam. Parayı toparlayabilirsem almayı deneyeceğim. Cevap veren herkese teşekkür ederim

Sorman kabahat o paraya çok iy Acer sıkıntısız bu arada en azından Nitro 5.

Gitsin de tefeciden borç alsın demiyoruz alın teriyle para kazanılmıyor mu millet nasıl kazanıyorsa o da öyle kazansın. Yoksa da bekle dedim ben fikrimi söylüyorum ikisi arasında kalıp kalmaması konu değilse oldu. O paraya masaüstü alınır dedim sen de ne dersen de, kimseye zorla bir şey yaptırmıyorum burda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…