Hocam an itibariyle GTX 1070 3300 TL. Sisteminiz 6 bin küsür lira oldu bile daha soğutma sistemi falan da yok işlemci ryzen araştırmam gerek ama i7 6700k ile ne kadar yarışır bilmiyorum. 0 alacaklar için hoşuma gitti.
Hocam yeston o yav. Isınma değerleri vs. sanki bilindik markaların 2. ellerini almak daha mantıklı gelir bana. Benim alacağım sistem için ne düşünüyorsunuz fanlar işlemci gücü darboğaz vs. yorum yapabilir misiniz? Ciddi ciddi alacağım çünkü.
@FrontPage. galiba tam incelemedin. 2700 TL bilindik marka GTX 1070 Ti
150 TL verip 2600 almak yerine 2600X almanı şiddetle öneririm.
İnternete 2600Xvs 6700K yazabilirsiniz.
2600X daha iyi bir işlemci.
2600X alırsan beraberinde gelen soğutucu gayet yeterli.
Benim önerdiğim sisteme elinizdeki SSD'yi takıp kullanabilirsin. Liste dışında ek bir masraf yok. Yani 5.800'den az tutuyor.
O kadar.
Sistem güçlü parçalar iyi olsa bile sonuçta 3 yıl kullanılmış 6. nesil anakart ve işlemci olduğunu göz ardı etmemek gerekir. Ekran kartını önerdiğimden değil örnek olsun diye gösterdim.
Eve yeni geldim dün telefondan giriyordum. Şimdi biraz daha inceledim GALAX 1070ti 2700 TL fazla iyi bir fiyat değil mi yani başka sitelerde pek satılmıyor fakat sebebini anlamadım. Bu kadar insan boşunamı 3500TL falan veriyor.
İ7 6700K ve Ryzen 5 2600 değerleri birebir aynı. sadece birkaç özelliklerinde %2 fark var bu da yok denecek kadar az fark yani. Alınabilir aslında fakat R5 2600 ömrü daha uzun en rahat yükseltme yapılabilecek işlemcilerden birisi.