JaMorantt Megapat Katılım 9 Haziran 2017 Mesajlar 414 Çözümler 1 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Nisan 2025 #11 804177 dedi: Geçen sene şikayetlerden geçilmiyordu, şu anki modellerde bile ölü piksel/ışık sızması gibi sorunlarla karşılaşmanız çok olağan. Şans işi bir monitör, AOC model çok daha iyi renk değerlerine sahip. Genişletmek için tıkla... Bir de VESA destegi oldugu yaziyor ama nereye takilacagini anlamadim, arkasindaki kirmizi seritli cember kisim mi cikiyor? Bir bilginiz var mi?
804177 dedi: Geçen sene şikayetlerden geçilmiyordu, şu anki modellerde bile ölü piksel/ışık sızması gibi sorunlarla karşılaşmanız çok olağan. Şans işi bir monitör, AOC model çok daha iyi renk değerlerine sahip. Genişletmek için tıkla... Bir de VESA destegi oldugu yaziyor ama nereye takilacagini anlamadim, arkasindaki kirmizi seritli cember kisim mi cikiyor? Bir bilginiz var mi?
giresunluu Picopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #12 JaMorantt dedi: Bir de VESA destegi oldugu yaziyor ama nereye takilacagini anlamadim, arkasindaki kirmizi seritli cember kisim mi cikiyor? Bir bilginiz var mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
JaMorantt dedi: Bir de VESA destegi oldugu yaziyor ama nereye takilacagini anlamadim, arkasindaki kirmizi seritli cember kisim mi cikiyor? Bir bilginiz var mi? Genişletmek için tıkla... Evet.