5500 TL'ye Laptop Önerisi

kaanmy

Decapat
Laptop alacağım 5500 TL bütçem var. 2 laptop arasında kaldım sizlerden tavsiye bekliyorum.
Sizce hangisini almalıyım? Malzeme kalitesi ve soğutma sisteminden kısıp GTX 1050 Ti mı kullanmak mantıklı yoksa iyi malzeme ve soğutmaya sahip olan GTX 1050 mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop alacağım 5500 TL bütçem var. 2 laptop arasında kaldım sizlerden tavsiye bekliyorum.
Sizce hangisini almalıyım? Malzeme kalitesi ve soğutma sisteminden kısıp GTX 1050 Ti mı kullanmak mantıklı yoksa iyi malzeme ve soğutmaya sahip olan GTX 1050 mi?
MSI alın, Monster önerenler çok fazla olacaktır fakat Monster´dan memnun olan insan sayısı aşırı nadirdir. Bende üst düzeyi var ve bariz bir ısınma sorununa sahip, diceksiniz ki neden değiştirmiyorsun alırken dolar 3.5₺ idi şuan ise 6₺, ondan dolayı MSI´a yönelin. Asus kullanmadım fakat eski modellerinde ısınma sorunu olduğunu yenilerinde bu olayın olmadığını söyleyenler var. DELL marka laptoplara da bakabilirsiniz fakat öncelik MSI.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı