5500 TL'ye R5 5600G CPU'lu sistem önerisi

Bütçe
5000 - 5500

intothedeep

Yoctopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. Ryzen 5 5600G işlemciye sahip bir sistem toplamak istiyorum. 5000 - 5500 lira arası bütçem var. Ancak yalnızca taksitle alışveriş yapabilirim ve kredi kartımın limiti 6500 lira. Hâlihazırda güzel bir monitörüm var. Yalnızca güzel bir kasaya ihtiyacım var. Gündelik işlerimi göreceğim ve arkadaşlarımla CS:GO gibi hafif oyunlar oynayacağım. Belki PUBG, Fortnite gibi oyunlar indirebilirim. Amacım oyunlarda deli gibi FPS almak değil. Zaten ileri zamanlarda ekran kartı takviyesi yapmayı düşünüyorum. Bana bu işlemciye uygun güzel bir sistem önerisinde bulunabilir misiniz? Ayrıca 2017'de satın alınan ve yakın zamanda bozulan bilgisayarımda kullandığım Xigmatek Tauro XTK-TB0600 600W 80+ Bronze model bir güç kaynağına sahibim. Sizce bu güç kaynağını yeni toplayacağım sistemde de kullanabilir miyim? Yoksa yeni bir güç kaynağı mı satın almalıyım? Şimdiden teşekkürler. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı