Eski bir kasa radyatör bilgisi göremedim açıkçası almışken kasa değiştirmek mantıklı olabilir.
AMD üzerinden devam edip 3700X, kasa, sıvı soğutma şeklinde bir şey yapılır. 3700X modelinin TDP değeri düşük olduğu için anakart alıp stok soğutma ile idare edilebilir.
Intel tarafında en az 10600K-Z490 alalım derseniz kasa veya sıvı soğutmaya bütçe kalmaz.
Eski bir kasa radyatör bilgisi göremedim açıkçası almışken kasa değiştirmek mantıklı olabilir.
AMD üzerinden devam edip 3700X, kasa, sıvı soğutma şeklinde bir şey yapılır. 3700X modelinin TDP değeri düşük olduğu için anakart alıp stok soğutma ile idare edilebilir.
Intel tarafında en az 10600K-Z490 alalım derseniz kasa veya soğutmaya bütçe kalmaz.
Kasa değiştirmek benim de aklımda aslında. 3700X mevcut işlemcimden 2K'da çok fazla fark etmeyecek sanırım ama uzun ömürlü olacak. Kasayı da ekleyince bütçe değişiyor tabii. Bunun için yeni konu açayım en iyisi.
Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Airhawk Duo Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi : ATX, Micro-ATX, Mini-ITX Güç Kaynağı Konumu : Altta Fan Yuvası : 8 x 12cm veya 5 x 12cm ve 2 x...
SilverStone HakkındaDünyaca ünlü kasa, soğutucu ve güç kaynağı üreticisi SilverStone 2003 yılında kendi alanında uzman mühendislerin bir araya gelmesiyle kurulmuştur. Yenilikçi kasa tasarımlarıyla her yıl ödül alan Silverstone yeni Fortress FT02 modeliyle iF 2010 Product Design Award ödülüne...
www.teknobiyotik.com
AMD devam edip 3700X ve soğutmayı almayıp sadece kasa alıp devam edilebilir tercih size kalmış.