5500 TL'ye RX 580 Ve Ryzen 5 1600 Sistem Toplama

Corsair SSD yerine IOPS(önemli bir değerdir.) değerleri daha hızlı olan Samsung SSD tavsiye ederim. Klavye için de Steelseries Apex 100 kullanırsanız seçtiğiniz üründen daha iyi bir karar vermiş olursunuz (Apex 100 kullanıcısıyım.). Geriye kalan parçalarda ise bilgili üyelerimiz eksiğiniz varsa tamamlayacaktır.

Mousepad tavsiyesi için göz atabilirsiniz;

Ekran Alıntısı.PNG

Arkadaşlar internetten alamam vatandan almak zorundayım bu benim seçtiğim parçalar iyi midir?Bir de ben şuan ki bilgisayarımda şu klavye mouse seti kullanıyorum:INCA IKG-330 GAMING COMBO SET
Ve memnunum.Sizce bunu kullanmalı mıyım?Yoksa yeni almalı mıyım?Birde Asus PCE-AC51 DualBand AC750 PCI-E Adaptör Fiyatı bu iyi midir?Modemden uzak değilim yeterli midir?Son olarak da sizce amd vega yı beklemeli miyim?

Peki dediğim dual band iyi midir?Birde benim şuan kullandığım ekipmanla almak istediğim ekipmanlar arasında gerçekten çok fark oluyor mu?Son olarak Snopy Snrw1 mi Steelseries siberia 200 mü?

Arkadaşlar birde o almak istediğim monitörün internette sürücüleri var mı?Varsa indirmek için linkini atabilir misiniz?

Arkadaşlar bir de zalman z11 neo yu mu önerirsiniz yoksa corsair spec alpha mı?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı