5500 TL'ye sistem toplama

Bütçe
5500

Ege Kocer

Femtopat
İkinci el Gigabyte RX 580 8 GB OC GDDR 5 256 Bit ekran kartı gördüm 1200 TL'ye, 1 yıl kullanmış sadece sahibi. Sizce alınır mı?
Bu ekran kartının performansı nasıl sizce?
Aşırı ısınma falan yapar mı?
GTA 5, PUBG, Fortnite, CS:GO, Rainbow Six Siege, Forza Horizon 4 falan Ultra'da oynatabilir mi?
İşlemci, RAM falan daha almadım, alacağım ama.
Toplamda 5500'e falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yasaklı site kullanımı
Bu da FPS karşılaştırması:

11C89C5A-BDC3-46A7-8CE6-9754E8CC1746.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam teşekkür ederim.

Şimdi kim anlatacak... Bir yerden başlayalım. Önerdiğim sistemdeki işlemci daha güçlü ve RAM 8 değil 16 GB.

Masum kısmı geçtik, şimdi parçaların kalitesini karşılaştıralım.
O arkadaşın önerdiği sistemdeki SSD kronik sorunlu.
Fazla ısınmadan okuma yazma hızı düşüküğüne, siyah ekran hatalarına kadar bir sürü sorun görülebiliyor SSD'de.
Çok çok şanslı biri değilseniz bir sürü sorun çıkaracaktır.

Güç kaynağı kalitesizlik abidesi, buna sistemi emanet etmek de saçmalık olur. 650W yazdığına bakmayın, 500W anca verir o güç kaynağı. Aylar belki haftalar sonra bozulduğunda da tekrar buraya gelir konu açarsınız.

Kasa teneke sonuçta, ne kadar sorun çıkarabilir ki?
O kasayı almanızı yine de tavsiye etmem, marka hakkında biraz araştırma yaparsanız ne olduğunu az çok görürsünüz. Önü mesh olsa bile doğru düzgün hava akışı sağlayacağına inanmıyorum. Malzeme kalitesinin de mutlu edeceğine inanmıyorum.

Umarım az çok anlamışsınızdır. Benim önerdigim sistem uygun fiyatlı bir sistem, kullanılan parçalar da kalitesiz değil.

Arkadaşın "FPS karşılaştırması" yaptığı site de yanlış bilgi veriyor ve forumda paylaşılması yasaklı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı