Purwuk Femtopat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 10 11 Haziran 2022 #11 Lee Yubin dedi: Dünkü sistemi kaçırdınız mı? Bekleyin, belki yine öyle sistem denk gelir. Genişletmek için tıkla... Dün ki dediğiniz Gaming Gecesindeki sistem mi? Dün bakamadım maalesef, eğer gelirse haftaya cuma bir daha bakabilirim. zod1ax dedi: 4 GB RAM'e talip olabilirim ben hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi olabilir sistemi belirlediğim de ve sipariş ettiğimde.
Lee Yubin dedi: Dünkü sistemi kaçırdınız mı? Bekleyin, belki yine öyle sistem denk gelir. Genişletmek için tıkla... Dün ki dediğiniz Gaming Gecesindeki sistem mi? Dün bakamadım maalesef, eğer gelirse haftaya cuma bir daha bakabilirim. zod1ax dedi: 4 GB RAM'e talip olabilirim ben hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi olabilir sistemi belirlediğim de ve sipariş ettiğimde.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.372 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 11 Haziran 2022 #12 Purwuk dedi: Dün ki dediğiniz Gaming Gecesindeki sistem mi? Dün bakamadım maalesef, eğer gelirse haftaya cuma bir daha bakabilirim. Genişletmek için tıkla... PC Hocası'nın sistemi vardı 6500'e. Rx 6400 ve Ryzen 4500'lü. Güzeldi fiyatına göre ama bitti tabi hemen fiyat iyi olunca.
Purwuk dedi: Dün ki dediğiniz Gaming Gecesindeki sistem mi? Dün bakamadım maalesef, eğer gelirse haftaya cuma bir daha bakabilirim. Genişletmek için tıkla... PC Hocası'nın sistemi vardı 6500'e. Rx 6400 ve Ryzen 4500'lü. Güzeldi fiyatına göre ama bitti tabi hemen fiyat iyi olunca.
Purwuk Femtopat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 10 12 Haziran 2022 #13 Lee Yubin dedi: PC Hocası'nın sistemi vardı 6500'e. Rx 6400 ve Ryzen 4500'lü. Güzeldi fiyatına göre ama bitti tabi hemen fiyat iyi olunca. Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası böyle bir şey yaptım bütçeyi yükseltebildiğim kadar yükselttim tıklayınca topladığım pc ye gidiyor
Lee Yubin dedi: PC Hocası'nın sistemi vardı 6500'e. Rx 6400 ve Ryzen 4500'lü. Güzeldi fiyatına göre ama bitti tabi hemen fiyat iyi olunca. Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası böyle bir şey yaptım bütçeyi yükseltebildiğim kadar yükselttim tıklayınca topladığım pc ye gidiyor
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.372 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 12 Haziran 2022 #14 Purwuk dedi: böyle bir şey yaptım bütçeyi yükseltebildiğim kadar yükselttim tıklayınca topladığım pc ye gidiyor Genişletmek için tıkla... PNY 480 GB 649 TL'miş, onu al istersen. WD green'den daha çok önerilen bir model. Bütçeyi aşmak istemiyorsanız 4650G de alabilirsiniz.
Purwuk dedi: böyle bir şey yaptım bütçeyi yükseltebildiğim kadar yükselttim tıklayınca topladığım pc ye gidiyor Genişletmek için tıkla... PNY 480 GB 649 TL'miş, onu al istersen. WD green'den daha çok önerilen bir model. Bütçeyi aşmak istemiyorsanız 4650G de alabilirsiniz.