5500 XT 4 GB vs 1650S 4 GB

System Hunter

Hectopat
Arkadaşlar kararsız kaldım ikisi arasında araştırdım fakat hepsinde farklı sonuçlar veriyor hepsi. Bu yüzden sormak istedim ve 5500 XT alacağım da bunu alacağım.

Arkadaşlar kararsız kaldım ikisi arasında araştırdım fakat hepsinde farklı sonuçlar veriyor hepsi. Bu yüzden sormak istedim ve 5500 XT alacağım da bunu alacağım.

Son driverlardan sonra RX 5500 XT artık 1660S'e denk.
1650S fiyat olarak çok uygun değilse RX 5500 XT tercih edin.

Vatan dışında alabilirseniz aynı fiyatlara RX 5500XT 8 GB var ikisinden de yüzde on daha güçlü.

bende normalde 8 gb alıcaktım fakat toplarsam pc onu internetten sipariş vermem gerekiyor ve ailem de buna sıcak bakmıyor ama vatanda bazen 2100 civarlarında 1660 s gelebiliyor kasa toplıcak olduğumda o indirimi bekleyip alsam nasıl olur

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı