5500 XT ne kadara satılmalı?

2100 e direk satılır o kart yine de fiyat araştırması yapın, şu sıralar en düşük gördüğüm rakam 2200 dü.

2250'ye koydum direk pazarlık var mı sorusuna hayır dedim 2100e direk alanlar var cidden. 2250'e kimse yazmadı.
Minerlar ilgi göstermeyeceğinden bu kartları alış fiyatına yakın seviyelerde satmak daha uygun olur ama en iyisi mecbur değilse elden çıkarmamak. Ne kadar düşük modele geçeceğine bağlı sonra gidip 2000 TL'ye 1650 almak zorunda kalma da.

1100e 1060 3 GB alacağım gibi.

2250'ye koydum direk pazarlık var mı sorusuna hayır dedim 2100e direk alanlar var cidden. 2250'e kimse yazmadı.

Kartın ne kadar garantisi var, sıcaklıklar falan ne durumda ben de arkadaşıma düzgün bir 5500 XT bakıyorum alabilirim o yüzden.

Kanka sıfır kart 1 aylık alacaksan sana gitsin.

Sen yine de kartsız kalma, alacağın kartı falan iyi takip et. Model düşürmeye eminsen ben de arkadaşla konuşur alırım. XFX tasarımını beğendiğim bir model, MSI Mech alacaktı acele etme dedim çünkü o kart hem ufak hem de en iyi 5500 XT modellerinden değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı