5500 XT PUBG Crash

Texrtwind

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar lanetli bir kartım var bu foruma her çeşit sorunu yazdım herhalde. MSI RX 5500 XT Gaming X lanetli kartımdan mı bilmiyorum dün PUBG Lite'da bu hatayı almıştım şimdi de Steam PUBG'de aldım. Maçta dağil maç bitince lobiye girerken bu hatayı verdi ve şu an girmiyor. Yine crash report diye bir şey veriyor. Ne yapmalıyım?
*güncelleme

Bilgisayarı yeniden başlattım ardından lobi müziğini duydum ve yine çöktü. Varsayılan RadeonWattman ayarları geri yüklendi uyarısı aldım.

Dosya Ekleri

• screenshot.PNG
    screenshot.PNG
    6,2 KB · Görüntüleme: 114
Son düzenleme:
Msi 5000 serisi çoğu kartın sorunlu olduğunu bizzat kendi yayımlayıp revizyona gidileceğini belirtmişti. Tam modelleri hatırlamiyorum ama belki sorunlu olarak belirtilen bir seriden ise kartınız başınızın ağırma nedeni bu olabilir.

Msi 5000 serisi çoğu kartın sorunlu olduğunu bizzat kendi yayımlayıp revizyona gidileceğini belirtmişti. Tam modelleri hatırlamiyorum ama belki sorunlu olarak belirtilen bir seriden ise kartınız başınızın ağırma nedeni bu olabilir.
Daha önceden çökmüyordu. Şimdilik en hafif oyunlardan olan pubg lite'da bile bu hatayı alıyorum. Zaten steam pubgyi de 71 fps ultra oynatıyordu ?
Senin o kartı bir teknik servise göndermen lazım. MSI Gaming X modellerinde 5500 XT ile daha önce de sıkıntı yaşayan üyeler vardı.
Hocam nasıl göndereceğimi hiç bilmiyorum. Bunların teknik servisleri de sorun. Daha kötüye de gidebilir gibime geliyor. Çok az coil whine da var ama o sorun değil.

Hocam nasıl göndereceğimi hiç bilmiyorum. Bunların teknik servisleri de sorun. Daha kötüye de gidebilir gibime geliyor. Çok az coil whine da var ama o sorun değil.

MSI modeli kullanmayan çoğu 5500 XT kullanıcısında bu tür sorunlar yok ama Gaming X kullanan 2 kişinin de saçma sorunlar yaşadığını gördüm. Sürücüyü sana gösterdiğim gibi baştan silip kurman en azından durumu takip etmeni kolaylaştırır.

Bunun dışında Dragon Center sildiğinden beri yaşadığın sorunlar azaldı mı? RAM'leri geri OC yaptın mı?
Gerçi ben güncel sürüm ile kullanıyorum 5500xt modelini bir sorun yaşamadım. Undervolt ya da baska bir işlem yaptınız mi karta?

Ben de aynı şekilde Sapphire Pulse sorunsuz gidiyor tüm sürücülerle.

MSI modeli kullanmayan çoğu 5500 XT kullanıcısında bu tür sorunlar yok ama Gaming X kullanan 2 kişinin de saçma sorunlar yaşadığını gördüm. Sürücüyü sana gösterdiğim gibi baştan silip kurman en azından durumu takip etmeni kolaylaştırır.

Bunun dışında Dragon Center sildiğinden beri yaşadığın sorunlar azaldı mı? RAM'leri geri OC yaptın mı?

Evet sürücüyü güncelleyip 20.8.2'ye dediğiniz gibi Dragon Center'ı sildim. Sıkıntı yokdu. Hala yok mavi ekran almıyorum ama crash report aldım şimdi :/ RAM'ler 2666 MHz 8 GB hala.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı