5500 XT PUBG Crash

Texrtwind

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar lanetli bir kartım var bu foruma her çeşit sorunu yazdım herhalde. MSI RX 5500 XT Gaming X lanetli kartımdan mı bilmiyorum dün PUBG Lite'da bu hatayı almıştım şimdi de Steam PUBG'de aldım. Maçta dağil maç bitince lobiye girerken bu hatayı verdi ve şu an girmiyor. Yine crash report diye bir şey veriyor. Ne yapmalıyım?
*güncelleme

Bilgisayarı yeniden başlattım ardından lobi müziğini duydum ve yine çöktü. Varsayılan RadeonWattman ayarları geri yüklendi uyarısı aldım.

Dosya Ekleri

• screenshot.PNG
    6,2 KB · Görüntüleme: 114
Son düzenleme:
Asus Tuf Gaming B450M-Plus

Anakart bu değil mi?

Bu linki indir. İçindeki CAP dosyasını RAR'dan çıkarıp boş bir USB belleğe at.

Şu videoda da 2.22'den itibaren izle aynısını yap bitti. Büyük ihtimalle BIOS'un güncel değil. Sonra tekrar bir bak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

evet anakartım bu. Yükleyip geliyim az da beceriksizim sizi oyalamıyım 40dkye falan yaparım heralde bios sürümüm buymuş.

Dosya Ekleri

• screenshot.PNG
    1,2 KB · Görüntüleme: 46
evet anakartım bu. Yükleyip geliyim az da beceriksizim sizi oyalamıyım 40dkye falan yaparım heralde bios sürümüm buymuş.

Yapman iyi olacak. Sana attığım link buradan geliyor. Windows 10 seçersen görürsün. 17 Temmuz 2020 diyor senin BIOS sürümü Kasım 2019'dan kalmış. Üstteki mesajda anlattım zaten, bu konudan yazarsın sonra duruma göre.

"Send and close" dedikten sonra beklemekten başka çareniz yok. Sorun oyun ile alakalı nedir bu 5000 serisi ile olan nefretiniz anlamıyorum. Bu konu hakkında binlerce konu vardı internet üzerinde araştırıp almamak zor olmamalı.

Bu sorun PUBG'de çok sık görülüyor oyunun bugları hala bitmedi.

Burda sebep olabilecekler var 8gb ram sebep olabilirmiş.

Ve okadar çok sebepten olabiliyor ki..

Son düzenleme:
Kimsenin bir nefret söylemi bulunmuyor konuda, aksine tamamen sorunu çözme odaklı yaklaşılıyor. Araştırma konusuna gelince msi 5000 serisi herhangi bir kartı crash ile aratırsanız binlerce sorun göreceksiniz, 5700 en çok sorun yaşanan modellerden biri ve genelde driver ya da güncellemelerden kaynaklı sorunlar. Olay sadece pubg kaynaklı da olabilir haklısınız ama tavrınız yanlış.

Ben konu sahibi en az 2x8 GB kullanıyordur diye düşünüyordum Gaming X ve TUF modellerini görünce. @Texrtwind böyle sistem kurup 1x8 GB kullanmıyorsun değil mi? Bu hem bazı oyunlarda yetersiz bellek sebebiyle soruna neden olabilir hem de tek kanal sebebiyle performans sorunu yaşatır.

Bir ara tüm sistemini de eklersin konuya.

Maalesef 1x8 kullanıyorum çok saçma olarak param yetmedi ve su an ciddi ciddi 270tl verip ram alamıyorum. Böyle idare ediyoruz SSD ram yetersiz geldiği zaman o görevi üstleniyor diye birşey okumuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Bellek alırsa kit olarak mutlaka bu ürüne baksın %100 uyumlu sorunsuz bir model.

Çok kalitelidir.

Ryzen5 3600 | MSI RX5500 XT Gaming X | Asus Tuf B450M-Plus | Gammix D30 8GB 3000mhz | SanDisk Ultra 500gb | Dark Vision | Stock Fan | tam sistemim. Ayrıca bios güncellendi 2020.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…