Bütün ayarları fule çekip ıvır zıvır özellikleri açtıysan anlık savaşlarda FPS düşmesi yaşayabilirsin. Dilersen oyunda ki ayarlarını ve kaç FPS aldığını paylaşır mısın?
Hocam gölgeyle alakalı değil bence. Kuzenimde aynı ekran kartı mevcut. Ultra ayarlarda 400'ü görüyor. Kendim GT 1030'lu sistem kullanıyorum bende de FPS yüksek. Sorun başka bir şey. MSI afterburmer değerlerine bakmak lazım.
Hocam gölgeyle alakalı değil bence. Kuzenimde aynı ekran kartı mevcut. Ultra ayarlarda 400'ü görüyor. Kendim GT 1030'lu sistem kullanıyorum bende de FPS yüksek. Sorun başka bir şey. MSI afterburmer değerlerine bakmak lazım.
Hocam lol her bilgisayarda çalışabiliyor. Benim elimde Core duo P8700 İntel GMA lı bir laptop vardı 30 fps oynatıyor siz düşünün. Sistemler gelişiyor ama o oyun gelişmiyor. O yüzden yüksek fps alıyor herkes.