5500 XT ve i5-4690K COD Warzone Siyah Ekran

İşletim sistemi
Windows 10

3lackbess

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisi
Merhaba, COD Warzone oynarken birçok hata ile karşılaşıyorum. Son zamanlarda karşılaştığım problemlerden biri de oyunun bir anda takılıp ardından siyah ekran vermesi ve siyah ekran verip kilitlendikten birkaç saniye sonrasında bilgisayarın kapanması problemi.

Bilgisayar kapandıktan sonra açmaya çalışınca bilgisayara güç geliyor ve açılıyor, kasaya bakarak bunu anlayabiliyorum ancak ekipmanla (klavye, kulaklık, fare vs.) ve monitöre güç gelmiyor. Ardından bilgisayarı güç tuşuna basılı tutarak kapatıp ardından tekrar açtığım zaman düzeliyor.

Sebebini bir türlü anlayamadığım problemi iki defadır yaşıyorum, bir kere de bilgisayar aynı şekilde kilitlenip siyah ekran verdikten sonra yeniden başlamıştı. Son iki sefer yeniden başlamadı, direk kapandı. Sizce problemin kaynağı ne olabilir?

Sistem Özelliklerim
Ekran Kartı:
Asus Radeon Dual RX 5500 XT EVO OC 8GB
İşlemci: Intel Core i5-4690K
RAM: HyperX FURY 1600MHz CL10 2x8GB
Anakart: MSI H97 Gaming 3
PSU: Zalman ZM600-LE 600W
Soğutucu: Corsair H60 Liquid CPU Cooler

Yükseltme işlemini nasıl yapmamı önerirsiniz? Direk Radeon üzerinden güncelleştirsem olur mu?

@3lackbess olur. Yeni sürücü ile başka hatalar alırsan AMD Cleanup Utility ile tamamen silip 20.4.2'yi sıfırdan yüklersin.
Çok teşekkürler..
Gelecek güncellemeler için de her zaman opsiyonel olan en güncel sürücüyü yüklememi önerir misiniz? Yoksa gelecekteki güncellemelerin sadece önerilen olanlarını mı yüklemeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…