5500 XT vs 590

Bütçe
1500-2000
Gittigidiyor.com dan 1745₺ aldım ek olarak yapı kredi 150₺ bonus verdi istediğim yerde harcayabileceğim yani 1600e denk geldi.
İtopyada 1700 tabi orada yapıkredi kampanyası yoktu

Mech'lerde ısınma sorunu falan herhangi kronik bir sıkıntısı var mı? Eğer iyi yorumlar gelirse direkt bu ekran kartını alabilirim.

@Duygusuzifade elimde 2 seçenek var hocam biri Sapphire Pulse RX 580 8G diğeri MSI RX 5500XT 8G mech ikisi arasında fiyat farkı yok hangisini tercih etmemi önerirsiniz?

@Duygusuzifade Neden RX 5700 XT'yi değiştiriyorsunuz? Sorun mu yaşadınız?
Değiştirmiyorum gayet memnunum abim için topladık 5500xt yi
@Duygusuzifade elimde 2 seçenek var hocam biri Sapphire Pulse RX 580 8G diğeri MSI RX 5500XT 8G mech ikisi arasında fiyat farkı yok hangisini tercih etmemi önerirsiniz?
5700xt serisinde sorun olduğunu duymuştum mech modellerinde ama 5500 mechlerde araştırdım da herhangi bir sorun duymadım. MSI garanti konusunda daha esnek ürün değişimleri falan oluyor Shappire de marka ikiside iyi kanımca.
Almayı düşüyorsan bugünlerde al çünkü fiyatlar artacak 8gb fiyatı 4gb ile eşdeğer yüksetlemeden öneririm itopya 1700 - ggidiyor 1745
580 2 yıldır çıkmış 5500 ise yeni ekran kartı daha güncel verilerde güncellemelerde sorun yaşamazsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…