Arkadaşlar herkese iyi akşamlar, bu hafta sonuna kadar PC almam gerekiyor. 5500₺'ye kadar bütçem var, alacağım bilgisayarda GTA 5 ve CS:GO'da oynamak istiyorum, bilgisayardan da pek anlamam, sizin önerileriniz nedir, acaba yardımcı olur musunuz?
10100F ve GTX 1650 Super. Sanırım Hepsiburada'da MSI GTX 1650 Super Gaming X indirimdeydi kaçırmayın. RAM'ler 16 GB olursa çok daha iyi olur.
Üzgünüm. Bütçenize göre alacağınız bilgisayar, ancak GTA Vice City oynatır. Fiyatlar çok arttı. İkinci ele bakabilirsiniz.
Dizüstü bilgisayar bölümüne açıldığını görmedim arkadaş mesajına belirtmediği için.Bana kızgın atan @Haruki Murakami, @#buhran# neye dayanarak kızgın attınız acaba yanlış bir şey mi dedim. Madem daha iyi biliyorsunuz sahneye alalım ve sizi dinleyelim buyurun.
İroni yaptığınızı düşündüm sonra ironi olmadığını anladım sonra Burhan diye yazılır.Bana kızgın atan @Haruki Murakami, @#buhran# neye dayanarak kızgın attınız acaba yanlış bir şey mi dedim. Madem daha iyi biliyorsunuz sahneye alalım ve sizi dinleyelim buyurun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.