55000 TL CS 2 için her şey dahil sistem önerisi

Bütçe
50.000 - 55.000 TL
SSD'yi Kingston snv2s 1TB RAM'i de XPG 2x16 yap.

HBCV000059XX6H

Ben SSD ve RAM'i ileri zamanda hallederim dersen sistemi özelleştirme yapmadan al masana para çıksın yoksa bütçe artman gerekir.
Hocam önceliğim sistemde XL2546K 240hz nın olması , ssd ve ram'i çok sonra da hallederim zaten. Attığım sistemde a chipset var bunda b chipset oc ve işlemci upgrade'i yapmayacağım ki. Ekstra masraf benim için attığım sistemi bir daha inceler misiniz . ssd yi ve ram i es geçin onlar iyileştirlecek . psu ve kasaya onay verirseniz almak istiyorum. 7500f ve 3070 li haliyle 31.700tl gibi bir tutar tutuyor bu da 15klık monitörun yanındaki bütçeme göre çok çok uygun diye düşünüyorum. Ayrıca çevre birimlerdeki önerilerde klavye çok dar birbirlerine g413 gibi biraz tuşlar arası açık olsun istiyorum .

SSD'yi Kingston snv2s 1TB RAM'i de XPG 2x16 yap.

HBCV000059XX6H

Ben SSD ve RAM'i ileri zamanda hallederim dersen sistemi özelleştirme yapmadan al masana para çıksın yoksa bütçe artman gerekir. Klavye ve mouse Amazon Prime üyeliği ile al.
Hocam attığınz sistemde b chipset var . benim attığımda a chipset var hiç sisteme ellemeden oynayacağım b chipsete gerek yok gibi. Ayrıca benim attığım sinerji sistemine bir daha göz atabilir misinz ? ram'i ve ssd'yi göz ardı edin onlar ilerde alınacak. 7500f ve 3070 ve a chipsetli tek hazır sistem bu . kasa ve psuyada onay verirseniz bunu almak istiyorum. 4000 serisinden cs için faydalanacağım bir özellik yok.

Hocam önceliğim sistemde XL2546K 240Hz'nın olması, SSD ve RAM'i çok sonra da hallederim zaten. Attığım sistemde a chipset var bunda b chipset OC ve işlemci Upgrade'i yapmayacağım ki. Ekstra masraf benim için attığım sistemi bir daha inceler misiniz? SSD'yi ve RAM'i es geçin onlar iyileştirlecek. PSU ve kasaya onay verirseniz almak istiyorum. 7500F ve 3070'li haliyle 31.700TL gibi bir tutar tutuyor bu da 15klık monitörun yanındaki bütçeme göre çok çok uygun diye düşünüyorum. Ayrıca çevre birimlerdeki önerilerde klavye çok dar birbirlerine G413 gibi biraz tuşlar arası açık olsun istiyorum.

Hocam attığınz sistemde b chipset var. Benim attığımda a chipset var hiç sisteme ellemeden oynayacağım b chipsete gerek yok gibi. Ayrıca benim attığım Sinerji sistemine bir daha göz atabilir misinz? RAM'i ve SSD'yi göz ardı edin onlar ileride alınacak. 7500F ve 3070 ve a chipsetli tek hazır sistem bu. Kasa ve psuyada onay verirseniz bunu almak istiyorum. 4000 serisinden CS için faydalanacağım bir özellik yok.

PSU ve kasa iyi. Sen bilirsin dostum. Önerimi yaptım ben. 3070 bir sisteme o para verilmez.

PSU ve kasa iyi. Sen bilirsin dostum. Önerimi yaptım ben. 3070 bir sisteme o para verilmez.
soğutucu hariç. sistemi topladığımda 37.885 TL yapıyor. 6185 tl uyguna geliyor. psu nun watt ı yeterse ram ve ssd bakmaksızın uygun geldi.

soğutucu hariç. sistemi topladığımda 37.885 TL yapıyor. 6185 tl uyguna geliyor. psu nun watt ı yeterse ram ve ssd bakmaksızın uygun geldi.
Bu sayede XL2546K monitöru alabiliyorum. sizin önerdiğinz monitör linki gözükmüyor ama 165 hz yazıyor benim istediğim bir hz değeri değil maalesef.

Soğutucu hariç. Sistemi topladığımda 37.885 TL yapıyor. 6185 TL uyguna geliyor. PSU'nun watt ı yeterse RAM ve SSD bakmaksızın uygun geldi.

Bu sayede XL2546K monitöru alabiliyorum. Sizin önerdiğinz monitör linki gözükmüyor ama 165 Hz yazıyor benim istediğim bir Hz değeri değil maalesef.

Attığın sistem uygun değil. Sana öyle gelmiş. :D Senin tercihlerin belirlenmiş zaten. Al o zaman.

Bütçeyi yetirebilirsen ekipmandan biraz kısıp 4070 almanı öneririm.

Bütçeyi yetirebilirsen ekipmandan biraz kısıp 4070 almanı öneririm.

Öneri için teşekkür ederim. Bayram geldiği için çoğu site bayrama özel indirimler duyurmuş. Onları bekliyorum şimdilik

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı