55000 TL'ye sistem önerisi

ikt

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayar toplamaktan ve hangi parçanın hangi parçayla uyumlu olduğunu bilmememden ötürü hazır sistem alma yönelimine girdim. Şu hazır sistemin üzerine şu geliştirmeleri yaptım. Asıl amacım CS Valorant gibi FPS oyunlarını 1080p 360Hz monitörde oynamak ve sonrasında güncel çıkan oyunları 2K monitörde oynamak. Yani genel olarak işlemci bazlı oyunlar oynamak istediğimden işlemciyi 7800x3D seçtim. 2K içinde 4070 uygundur diye düşündüm. Anakart Wi-Fi olsun diye bunu seçtim ve galiba diğer seçilen anakartta soğutma yokmuş. Sizce bu sistem uygun mudur? Yükseltme / düşürme yapmak mümkün mü? Bütçe 55k.

kasa (2).png

Bana biraz pahalı gibi geldi bilmiyorum. Harici o soğutma o işlemciye yetmez diye düşünüyorum çokta iyi değil ramler değişiyorsa iyi olur cl40 azıcık fazla

Ki kart ventus 2x modeli

Merhaba. Bilgisayar toplamaktan ve hangi parçanın hangi parçayla uyumlu olduğunu bilmememden ötürü hazır sistem alma yönelimine girdim. Şu hazır sistemin üzerine şu geliştirmeleri yaptım. Asıl amacım CS Valorant gibi FPS oyunlarını 1080p 360Hz monitörde oynamak ve sonrasında güncel çıkan oyunları 2K monitörde oynamak. Yani genel olarak işlemci bazlı oyunlar oynamak istediğimden işlemciyi 7800x3D seçtim. 2K içinde 4070 uygundur diye düşündüm. Anakart Wi-Fi olsun diye bunu seçtim ve galiba diğer seçilen anakartta soğutma yokmuş. Sizce bu sistem uygun mudur? Yükseltme / düşürme yapmak mümkün mü? Bütçe 55k.

Eki Görüntüle 2232087
pc güzel ama bu fiyata daha iyisi toplanır gibi

Son düzenleme:
https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/51DDXUY2

Şu attığıma 4070 super takabilirsin. Veya 7900XT de takılabilir.

Eğer 4070 super takarım dersen SSD'yi KC3000 olarak güncellemek işine yarar.

İlk toplayan arkadaş konu sahibi de iyi sistem toplamış ama ramlerin performansa baya etkisi var en azından 6000MHZ CL36 bir ram takması daha iyi olur anakarttan biraz kısıp.

Tesekkurler

Bu iki sistem arasinda kaldim Asus Prime X670-P-CSM 6400MHz (OC) Bu anakart Msi B650M-P'den daha mi iyidir? sizce hangi sistemi secmeliyim
vulcan.png
riven.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı