5500TL İle Yayın İçin Sistem Toplama

Buyrun @s_effa

Not: @Lactuca nın önerdiği sistemi kesinlikle almanızı tavsiye etmem. O fiyata çok daha iyi bir sistem toplanabilir ki size önerdiğim bu sistem daha iyidir.

GTX 1070 Elbette daha iyidir fakat aradaki fiyat uçurumuna değeceğini sanmıyorum. Bu yüzden Rx480 öneririm. Kasa seçimi aslında kişiden kişiye değişir. Belirli markalar hariç (Everest vb.) piyasadaki çoğu oyuncu kasası üreten markalar kalitelidir. Fakat size önerdiğim kasada hem PSU mevcut, hemde (bana göre) göze hitap eden karizmatik bir kasa @s_effa

MSI B350'nin çok çeşidi mevcut ve fiyatları farklı. Örnek vermek gerekirse pc mate, mortar, tomahawk...
Farkları neler peki ?
Öncelikle aralarında öyle fazla farklar mevcut değil. Ama kişiye göre, ihtiyaca göre değişebiliyor elbette.

Böyle bir anakart alacak biri zaten harici ekran kartı alır. O yüzden VGA varmış, HDMI varmış pek fark etmez onun için. Burda dikkatimi çeken nokta "Voltage Regulator Phases" kısmı oldu. Haliyle tomahawk ATX yapıda olduğundan büyük. Mekan geniş olunca bol bol faz eklemişler. Bizim küçük enişte'de oturacak yer bulamıyor. Mortar fiyat olarak ucuz ama OC yapılcaksa Tomahawk seçilmeli. Öyle çok OC yapacam diyorsan zaten direk X370'lere zıplamak lazım. Oda X serisi bir işlemciyle tadından yenmez.

Kasa olarak CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-ALPHA MidT ATX OYUNCU KASASI buna ne dersiniz ?

RX480 mi GTX 1070 mi ? @Mert Fatih Fiyatı tutturmak için mi onu önerdiniz yoksa daha iyi olduğunu mu düşünüyorsunuz ?
Evet güzel kasadır kendisi. Bugün bir konuda gördüm bu kasadan. Arkadaş memnun kalmış o yüzden tavsiye ettim tabi zevkler renkler tartışılmaz. Rx480 ile 1070 aynı kulvarda koşan atlar değil. O yüzden 1070 alın derim. Monitörünüz 1080p 60Hz olsaydı kesinlikte 1070 tavsiye edip sonradan kulağımın çınlamasını istemezdim.

144 Hz monitörünüz varken RX 480 biraz zayıf kalabilir. Hangi oyunları oynuyorsunuz ve 144 FPS sizin için önemli mi? Ryzen 7 muhakkak almalısınız. Yayın yapan biri için daha iyi bir seçenek olmaz, olamaz. 7700k'dan ucuz fiyata 6900k(1000 USD) kas gücü sunan bir işlemciden bahsediyoruz. Alın Ryzen 7'nizi voltaj dahi değiştirmeden 3,6 Ghz'e OC edin ve paşalar gibi kullanın.

@Pantheon Uzun zamandır arıyordum bu cevabı birkaç yerde de sormuştum. Aldığım en tatmin edici cevap oldu teşekkürlerimi iletiyorum. @Mert Fatih Kasa önerinizi de not ediyorum. @nightsniffer Değişik oyunlar oynuyorum. Ağırlıklı olarak CS:GO ve PUBG.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…