Ekran kartı RX 5500XT olursa iyi olur.(Diğer seçeneklere de açığım)
İşlemci Intel'de olabilir AMD'de fark etmez.
En az bir 4-5 yıl bana oyunlarda ayar kıstırmasın.
Evet isteklerim bunlar böyle bir sistem toplarsanız sevinirim.
İyi sosyaller.
(Bütçede 200-300TL fazlalık olabilir)
İşlemci RAM Monitör Anakart Kasa+PSU SSD Ekran kartı
Böyle yapınca 5.713 TL tutuyor. Ama burda ki şiddetle tavsiyem anakartı bunu yapıp RAM'den bir tane daha almaktır. Böyle yapınca 6013 TL tutuyor. Ve perfonmansınız kesinlikle artacaktır. İsterseniz RAM'i sonradan da ekleyebilirsiniz.
Philips 221V8/01 21.5" 4ms Full HD LED Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI MAG Forge 100M Temperli Cam 2x RGB Fan 120mm Fan ATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
MSI MAG Forge 100M Temperli Cam 2x RGB Fan 120mm Fan ATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
O kadar pahalı anakarta gerek yoktu. Ve o PSU tercih edilmemeli lütfen buna bakın. Yani 60Hz tamam diyelim bu devirde en az 75 olmalı da ve 18.5'' . Yani adam neye bakacak. Attığınız RAM linki bozuk. O SSD'yi asla duymadım inşallah iyi markadır. Sistem baya kötü. Hemde baya. Bunu almayın. Ve sizde bilmeden PC toplamayın.
Ya kızgın atıyor bide
Ekran kartı RX 5500XT olursa iyi olur.(Diğer seçeneklere de açığım)
İşlemci Intel'de olabilir AMD'de fark etmez.
En az bir 4-5 yıl bana oyunlarda ayar kıstırmasın.
Evet isteklerim bunlar böyle bir sistem toplarsanız sevinirim.
İyi sosyaller.
(Bütçede 200-300TL fazlalık olabilir)