5500TL monitör önerisi

Bende 180Hz 2K bir monitör kullanmaktayım bunlardan birisini 2. monitör olarak satın almayı düşünüyorum bu konuya denk geldim size de önermek istedim ana monitör olarak gerçekten kullanılacak kadar güzel monitörler üsttekini direk alabilirsiniz alttakini bütçenizi bir tık daha arttırıp alabilirsiniz şimdiden güle güle kullanın.

Daha dün aldım, tavsiye ederim.

Bir ekleme yapayım, bunu almadan önce Asus Tuf 24,5" bir kaç model açtırdım ölü piksel testi yapmak için adını anmak istemediğim "Büyük bir teknoloji mağazası zincirinde" ekseri hepsinde ölü piksel ya da ışık sızması mevcuttu. ROG serisine diyecek lafım yok elbet fakat bu bütçelerde TUF serisinden uzak durmak gerekiyor gibi.

Son düzenleme:

Bende 180Hz 2K bir monitör kullanmaktayım bunlardan birisini 2. monitör olarak satın almayı düşünüyorum bu konuya denk geldim size de önermek istedim ana monitör olarak gerçekten kullanılacak kadar güzel monitörler üsttekini direk alabilirsiniz alttakini bütçenizi bir tık daha arttırıp alabilirsiniz şimdiden güle güle kullanın.

İkisini de alma iyi değiller. MSI'ın giriş seviyede MAG256F hariç iyi bir monitörü yok.

İkisini de alma iyi değiller. MSI'ın giriş seviyede MAG256F hariç iyi bir monitörü yok.

Benim de bilgili bir arkadaşım önerdi ikisini de onun tavsiyesine göre ona güvenerek almayı düşündüm ve önermek istedim ancak https://www.epey.com/monitor/lg-ultragear-27gp850-b.html ben bu monitörü kullanıyorum ve 1080p pivotlu ayarlayabileceğim bir monitör arayışındayım bunun için yakında yeni bir konu açacağım söylemiş olduğunuzdan dolayı aklımda hiç soru işareti kalmasını sevmiyorum belki orada yeni öneriler vermek isteyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı