Genellikle CS oynuyorum ghosting sorunu olsun istemiyorum öneriniz varsa yazabilir misiniz?
Msi monitörlerin giriş segment ürünlerinde kablo sorunu oluyor. Legion'ın tasarımı da güzel değil. Ben olsam Aoc alırdım, teknik özellikleri de güzel.
![]()
MSI G244PF E2 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G244PF E2 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G244PF E2 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bende 180Hz 2K bir monitör kullanmaktayım bunlardan birisini 2. monitör olarak satın almayı düşünüyorum bu konuya denk geldim size de önermek istedim ana monitör olarak gerçekten kullanılacak kadar güzel monitörler üsttekini direk alabilirsiniz alttakini bütçenizi bir tık daha arttırıp alabilirsiniz şimdiden güle güle kullanın.
İkisini de alma iyi değiller. MSI'ın giriş seviyede MAG256F hariç iyi bir monitörü yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.