5500TL Oyun ve Render Tavsiyesi

TalhaUSUK

Hectopat
Daha fazla  
Öncelıkle yapacagınız yorumlar ıcın tesekkurler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oynadıgım oyun ve vıdeo çekıp sony vegas pro ıle render yaptıktan sonra youtube atıyorum suankı pc vıdeo cekerken kasmaya basladı. Ondan yenı bır sıstem lazım monıtor dahıl degıl guzel bır sıstem onerırsenız sevınırım. 200-400 TL fıyatı asabılır.[Amd mı yoksa nvidia mı?] Soyleyecegınız sıstemı mayısın 2-3'unde alıcam tekrar teşekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırf oyun için AMD her ikisi için NVIDIA

Render ve oyun bilgisayarında minimum GTX 960 i5 6400 2666mhz çift kanal bellek yongaseti Z170 olan bir anakart.

Sen bu en alt kriterleri kullanatak bütcene gore topla şimdi buraya yaz.

Benim önerim para vardeye parayı bayılmamak lazım.

i5 6500
GTX 960 2GB
ASUS Z170M PLUS
Kingston Fury 2x4 2666MHz
Kingston Fury 120GB yada 240GB SSD

İşlemciyi en fazla i5 6600K yap abartma fazlasını.

Ekran kartını 4GB olanı da alabilirsin haydi kolay gelsin.

Güzel öneri olmuş. Benim de nefret ettiğim ve ne yazık ki ülkemiz insanında teknoloji konusunda aşırı derecede yaygın olan israf hastalığına girmemek lazım. Elimizde bulunan parayı sonuna kadar harcamak yerine ihtiyaç belirlemesi yapıp ona göre alım yapmalıyız. Bence ekran kartının 4 gb'lık versiyonunu alırsın. Marka olarak da MSI alabilirsin. Tabi araştırıp buna kendin karar ver. Şimdiden hayırlı alışverişler.

İfadeler: GCN
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…