Ekran kartına 2500TL vermek yerine 1500TL verip, birde monitörü mü tamamlasam diye düşündüm.Gözünüz kapalı alabileceğiniz modeller Gigabyte'ın 3 fanlı Gaming modeli ve MSI'ın Gaming X modelleri. Ventus'un da soğutması kötü diye biliyorum.
O sistemdeki SSD kötü, kasanın markasına asla güvenilmez, PSU'larına özellikle asla. Ucuz ve kötü PSU'lar. Yayıncı bilgisayarları genellikle böyle oluyor.
Ekran kartına 2500TL vermek yerine 1500TL verip, bir de monitörü mü tamamlasam diye düşündüm.
Bu yüzden 1500-1600TL civarı Sapphire AMD Radeon RX 570 Pulse kartı çok tavsiye ediliyordu. GTX 1660 ile FPS karşılaştırmalarını izledim ve 10-15 FPS belki oynuyor oyundan oyuna. Aradaki bin TL'lik farka değer bir durum yok gibi geldi. Bende hazır fazla fark yokken o farka monitör alayım dedim
Sizin tavsiye edebileceğiniz bir kart var mı bu fiyat aralığında?
Dün gece Gigabyte GTX 1660 Super Gaming 2300 TL bandında idi, şu an 2447TL olmuş. Bu ne hız yiğidim.
Teşekkür ediyorum, bütçem değişken aslında o yüzden bende tam olarak izleyeceğim yolu bilemedim. Sadece ortalama bütçemi söylemiştim.Kasa için bütçe 5500 TL değil miydi? Ekran kartından kımsayın, aradaki fark az değil. Üç kişi burada 5500 TL'ye 1660 Super sığdırdı. Sistemlerin bir eksiği yok, sadece benim sistemimdeki RAM'leri G.Skill Ripjaws yapabilirsiniz veya SSD'yi isterseniz arttırabilirsiniz. Ekran kartının fiyatı bir tek burada bu kadar
ucuz.
Markalar kötü değil, bunun hakkında konu da açabilirsiniz.
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bu da var alternatif olarak:
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
PC'deki sürüm yenilenmiş sürümü.
Bildiğim kadarıyla 1660 Super TUF yenilenmiş sürüm zaten. Düz 1660'ta falan oluyordu sorunlar.
Zaten eski seri olsa direkt 80+ görürdü.
Eski seri TUF olsa zaten direkt 80 derece üstünü görür. Ayrıca SUPER serisinde TUF modelleri yenilenmiş sürüm.
Gönlüm tekrar bu sisteme kaydı. Çok mantıklı çünkü. Ekran kartının yeni seri olduğunu öğrendim o iş tamam, ssd için sıkıntılı, ana kart için ise pek iyi şeyler söylemediler bana. Hatta tartışma çıkmışModArt PC-MA1 alın bence.
İncelemesini yapmıştım, bakabilirsiniz.
Modart PC-MA1 inceleme
Öncelikle merhaba, modart PC kanalı yakın zamanda 5500 TL'ye fiyat/performans bilgisayar videosunu paylaştı. Ben de bu sistemi dürüstçe değerlendirmek istiyorum. Sizler de incelememin eksik bulduğunuz taraflarını yazabilirsiniz. Bilgisayarı satın almak için link: gaming.gen.tr ModArt PC-MA1...www.technopat.net
İçindeki TUF ekran kartı soğutması yenilenen model. Korkmanıza gerek yok. En ağır oyunlarda bile 70 derecenin üstünü görmüyor zaten.
Ayrıca kesinlikle 5500 TL'ye RX 570'li sistem almak gibi bir hata yapmayın 1660 Super'li sistem alınabiliyorken.
Gönlüm tekrar bu sisteme kaydı. Çok mantıklı çünkü. Ekran kartının yeni seri olduğunu öğrendim o iş tamam, SSD için sıkıntılı, anakart için ise pek iyi şeyler söylemediler bana. Hatta tartışma çıkmış
Sizin incelemenizi okudum, diğer inceleme ve yorumları da öyle. Anakart ve SSD ne gibi bir sorun çıkarabilir, sizin fikirleriniz neler?