5500TL'ye kadar fare önerisi

emrcvkkl

Decapat
Daha fazla  

Herkese merhaba, normalde ASUS Keris 2 Ace modeli alacaktım Razer da hoşuma gitti klavyem de ASUS Azoth beyaz. Size sorum bu ürünlerden hangisi daha iyidir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Herkese merhaba, normalde ASUS Keris 2 Ace modeli alacaktım Razer da hoşuma gitti klavyem de ASUS Azoth beyaz. Size sorum bu ürünlerden hangisi daha iyidir?
Keris 2 Ace modeli daha iyi DAV3 prodan fakat DAV3 pro daha büyük. Vv3 pro eğer simetrik istiyorsan en iyisi

Peki sence Keris 2 ace mi yoksa Keris 2 Origin mi?
Keris 2 Ace daha hafif ve optik anahtar kullanıyor Origin ise mekanik fakat hotswap pcb var , ekstra olarak RGB'si var.

Dediğim gibi eğer simetrik uygunsa yapıştır Viper V3 proyu. Yakında Superstrike 2 çıkacak, devrim teknolojisi içeren bir fare, içinde hall effect ve sesini dokunmatiğini ayarlayabildiğin switch teknolojisi ile. Fakat kac tl olur bilmem

Keris 2 Ace daha hafif ve optik anahtar kullanıyor Origin ise mekanik fakat hotswap PCB var, ekstra olarak RGB'si var.

Dediğim gibi eğer simetrik uygunsa yapıştır Viper V3 Pro'yu. Yakında Superstrike 2 çıkacak, devrim teknolojisi içeren bir fare, içinde Hall effect ve sesini dokunmatiğini ayarlayabildiğin switch teknolojisi ile. Fakat kac TL olur bilmem

Simetrik çok garip geliyor bana diğerlerin de daha rahat hissediyorum, sanırım ace modeline bakacağım şu an çoğu sitelerde stoklar bitmiş 6 gün oluyor galiba bu ayın ortalarında veya sonunda gelir o sıra belki dediğin mouse de çıkabilir fiyatlar böyle olursa onlara da bakmış olurum ama bahsettiğin Logitech marka sanırım büyük ihtimal bayağı pahalı olur :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı