5500TL'ye kadar monitör önerisi

Bütçe
4000-5500 TL

Ghostrust

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar herkese, yakın bir zamanda hatta kim bilir çok yakın bir zamanda monitör almayı düşünüyorum. Bu yüzden sizden önerilerinizi almaya geldim.
Bütçem başlıkta da belirttiğim üzere 4000-5500 bandında bir monitör önerebilir misiniz? Bütçeyi aşmayan öneriler olursa müteşekkir olurum. Mümkünse Hertz değeri en az 144 olsun ve de ms değeri 1.

Önerin için sağ olasın hocam, bunu almayı planlıyorum lakin tek bir sorum olacak.
Monitörde response time ayarları bulunur ya hani ms değerleri içindi sanırsam eğer Fastest'a alırsam ghosting veya ekranda bozulmalar olur mu?
Şu anda kullanmakta olduğum monitör LG MK400h ve cihazda response time ayarını Fastest'a yani 1 Ms'e alınca otomatikman en ufak harekette ekranda bozulmalar gerçekleşiyor. Umarım aynı sorunu bu monitörde de yaşamam çünkü birinin incelemelerde bundan ötürü şikayet ettiğini gördüm tabii kalan çoğunluk hiç böyle bir şey yaşanmadığını aksine süper olduğunu söylüyor. Yine de sorayım dedim.😄

Önerin için sağ olasın hocam, bunu almayı planlıyorum lakin tek bir sorum olacak.
Monitörde response time ayarları bulunur ya hani ms değerleri içindi sanırsam eğer Fastest'a alırsam ghosting veya ekranda bozulmalar olur mu?
Şu anda kullanmakta olduğum monitör LG MK400h ve cihazda response time ayarını Fastest'a yani 1 Ms'e alınca otomatikman en ufak harekette ekranda bozulmalar gerçekleşiyor. Umarım aynı sorunu bu monitörde de yaşamam çünkü birinin incelemelerde bundan ötürü şikayet ettiğini gördüm tabii kalan çoğunluk hiç böyle bir şey yaşanmadığını aksine süper olduğunu söylüyor. Yine de sorayım dedim.😄

Bu monitörü değil ama 2K olanını kullanıyorum 1 haftadır (G274QPF) fasters da ghosting yaşamadım açıkçası. Yakın bir arkadaşım aldı geçen hafta daha eline ulaşmadı sanırım sorayım ulaştıysa geri dönüşünü yazarım.

Bu monitörü değil ama 2K olanını kullanıyorum 1 haftadır (G274qpf) fasters da ghosting yaşamadım açıkçası. Yakın bir arkadaşım aldı geçen hafta daha eline ulaşmadı sanırım sorayım ulaştıysa geri dönüşünü yazarım.

Sağ olun bu mevzu hariç neredeyse monitörü almaya hazırım hatta yarın bir yakın mağazalarda var mı yok mu diye kolaçan edip almayı da planlıyorum doğrusu. Tekrardan sağ olun. İyi akşamlar diliyorum hocam.😁

Sağ olun bu mevzu hariç neredeyse monitörü almaya hazırım hatta yarın bir yakın mağazalarda var mı yok mu diye kolaçan edip almayı da planlıyorum doğrusu. Tekrardan sağ olun. İyi akşamlar diliyorum hocam.😁

Dün akşam ghosting ve pixel testlerini yaptı arkadaş. Herhangi bir sorun olmadığını söyledi.

Dün akşam ghosting ve pixel testlerini yaptı arkadaş. Herhangi bir sorun olmadığını söyledi.

Çok sevindim gönlüm daha rahat sayenizde sağ olun hocam. Bugün bir etraftaki mağazaları gezdim baktım dediğiniz modeli bulabilir miyim diye veya hiç değilse ona yakın bir monitör belki bir alternatif olarak aklımda kalsın diye. Tekrardan MSI'nin G255 modelini buldum aslında neredeyse aynı monitörler sadece birisi pivot özelliğine ve azıcık dahi olsa fazla piksele ayrıca da çok daha fazla renk içeriyor panelinde ki siz de tahmin etmişsinizdir bahsettiğim monitör sizin bana önerdiğiniz. Kesinkes G244F/P e2'yi alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı