5500TL'ye Nvidia ekran kartlı sistem

5673 TL, RAM iki adet, bütçeyi aşamazsanız depolamayı düşürebilirsiniz.

Ya aslında ekran kartının markası hoşuma gitmedi, daha bilindik markalara yönelsek? Aynı zamanda RAM modülleri de.

Ya aslında ekran kartının markası hoşuma gitmedi, daha bilindik markalara yönelsek? Aynı zamanda RAM modülleri de.
Palit köklü bir markadır, yıllardır ekran kartı üreten bir marka ama bir ara türkiye piyasasından çekilmişlerdi diye hatırlıyorum. Bu model de gayet iyi. NeoForza RAM'lerin de çipleri kaliteli aslında, ama alternatif olarak bu RAM'ler olabilir;

B460M-A PRO 581 TL aralarında ne fark var?

B460M-A PRO 581 TL aralarında ne fark var?
B460 çipset anakartların VRM beslemeleri daha iyi oluyor, dolayısıyla üst seviye işlemcilerle daha iyi performans gösteriyorlar. Onun dışında fazladan USB ve SATA portları var diye biliyorum. Ayrıca B460M-A PRO indirimi bitti, 675 lira şu anda.
Acaba stoklar nasıl bitiyor sabah baktığımda +25 tane vardı acaba 1 2 tane satınca fiyatı mı arttırdı? Bir sorum olacak i5 10400F H410 ile de kullanılabilir mi?
Konu dışına çıkıyor sorunuz, bunu yeni konu açıp sorarsanız daha iyi olur.

Son düzenleme:
Peki fiyatı artırsak ve 7K yapsak benim topladığım sistem sizce nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…