E1Rhan Megapat Katılım 14 Ocak 2016 Mesajlar 590 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Frontend Developer 25 Şubat 2022 #1 Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma Visual Studio kuracağım da kasmadan rahatça çalışabileceğim sürümü indirmek istiyorum. Sistemim: AMD Ryzen 5500u - 8 GB RAM. Aklımda 2022 sürümü var ama kaldırır mı sizce?
Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma Visual Studio kuracağım da kasmadan rahatça çalışabileceğim sürümü indirmek istiyorum. Sistemim: AMD Ryzen 5500u - 8 GB RAM. Aklımda 2022 sürümü var ama kaldırır mı sizce?
srby.0855 Centipat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 167 Çözümler 2 25 Şubat 2022 #2 E1Rhan dedi: Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma Visual Studio kuracağım da kasmadan rahatça çalışabileceğim sürümü indirmek istiyorum. Sistemim: AMD Ryzen 5500u - 8 GB RAM. Aklımda 2022 sürümü var ama kaldırır mı sizce? Genişletmek için tıkla... 2022 kaldırır diye düşünüyorum fakat arkadaki açık programlara göre vs. değişebilir.
E1Rhan dedi: Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma Visual Studio kuracağım da kasmadan rahatça çalışabileceğim sürümü indirmek istiyorum. Sistemim: AMD Ryzen 5500u - 8 GB RAM. Aklımda 2022 sürümü var ama kaldırır mı sizce? Genişletmek için tıkla... 2022 kaldırır diye düşünüyorum fakat arkadaki açık programlara göre vs. değişebilir.
E1Rhan Megapat Katılım 14 Ocak 2016 Mesajlar 590 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Frontend Developer 25 Şubat 2022 #3 srby.0855 dedi: 2022 kaldırır diye düşünüyorum fakat arkadaki açık programlara göre vs. değişebilir. Genişletmek için tıkla... Çalışırken arkada Chrome,Spotify gibi uygulamalar açık olur anca
srby.0855 dedi: 2022 kaldırır diye düşünüyorum fakat arkadaki açık programlara göre vs. değişebilir. Genişletmek için tıkla... Çalışırken arkada Chrome,Spotify gibi uygulamalar açık olur anca
P PLS Help me Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 95 25 Şubat 2022 #4 E1Rhan dedi: Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma Visual Studio kuracağım da kasmadan rahatça çalışabileceğim sürümü indirmek istiyorum. Sistemim: AMD Ryzen 5500u - 8 GB RAM. Aklımda 2022 sürümü var ama kaldırır mı sizce? Genişletmek için tıkla... RAM ekleme imkanınız var ise daha iyi olur fakat çalışacaktır.
E1Rhan dedi: Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma Visual Studio kuracağım da kasmadan rahatça çalışabileceğim sürümü indirmek istiyorum. Sistemim: AMD Ryzen 5500u - 8 GB RAM. Aklımda 2022 sürümü var ama kaldırır mı sizce? Genişletmek için tıkla... RAM ekleme imkanınız var ise daha iyi olur fakat çalışacaktır.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 25 Şubat 2022 #5 2022 rahat kullanılır.
P PLS Help me Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 95 25 Şubat 2022 #6 E1Rhan dedi: Çalışırken arkada Chrome, Spotify gibi uygulamalar açık olur anca. Genişletmek için tıkla... Yüksek bellek kullanımı olur ise arkadaki uygulamarda o sıkıntı yaratır sadece.
E1Rhan dedi: Çalışırken arkada Chrome, Spotify gibi uygulamalar açık olur anca. Genişletmek için tıkla... Yüksek bellek kullanımı olur ise arkadaki uygulamarda o sıkıntı yaratır sadece.
E1Rhan Megapat Katılım 14 Ocak 2016 Mesajlar 590 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Frontend Developer 25 Şubat 2022 #7 PLS Help me dedi: RAM ekleme imkanınız var ise daha iyi olur fakat çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... PC'yi yeni aldım ileride ekleme yapılacak PLS Help me dedi: Yüksek bellek kullanımı olur ise arkadaki uygulamarda o sıkıntı yaratır sadece. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yaratırsa kapatırım programları ,o da olmazsa 2019 kurarım
PLS Help me dedi: RAM ekleme imkanınız var ise daha iyi olur fakat çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... PC'yi yeni aldım ileride ekleme yapılacak PLS Help me dedi: Yüksek bellek kullanımı olur ise arkadaki uygulamarda o sıkıntı yaratır sadece. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yaratırsa kapatırım programları ,o da olmazsa 2019 kurarım
P PLS Help me Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 95 25 Şubat 2022 #8 E1Rhan dedi: PC'yi yeni aldım ileride ekleme yapılacak. Genişletmek için tıkla... Donanımınız gerçekten güçlü dediğim gibi 2022'de sadece bellek biraz donmaya yol açabilir sadece beton yetmez bir sisteminiz var.
E1Rhan dedi: PC'yi yeni aldım ileride ekleme yapılacak. Genişletmek için tıkla... Donanımınız gerçekten güçlü dediğim gibi 2022'de sadece bellek biraz donmaya yol açabilir sadece beton yetmez bir sisteminiz var.
E1Rhan Megapat Katılım 14 Ocak 2016 Mesajlar 590 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Frontend Developer 25 Şubat 2022 #9 PLS Help me dedi: Donanımınız gerçekten güçlü dediğim gibi 2022'de sadece bellek biraz donmaya yol açabilir sadece beton yetmez bir sisteminiz var. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi baktım kasıyor 2019 sürümünü kurarım. Teşekkür ederim yorumun için
PLS Help me dedi: Donanımınız gerçekten güçlü dediğim gibi 2022'de sadece bellek biraz donmaya yol açabilir sadece beton yetmez bir sisteminiz var. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi baktım kasıyor 2019 sürümünü kurarım. Teşekkür ederim yorumun için
Nokya Picopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 719 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Plüton 5 Mayıs 2025 #10 E1Rhan dedi: Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma Visual Studio kuracağım da kasmadan rahatça çalışabileceğim sürümü indirmek istiyorum. Sistemim: AMD Ryzen 5500u - 8 GB RAM. Aklımda 2022 sürümü var ama kaldırır mı sizce? Genişletmek için tıkla... Kaldırır ama basit işlemler yapacaksanız eski sürümler daha mantıklı bence. Yeni sürüm çok yer kaplıyor.
E1Rhan dedi: Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma Visual Studio kuracağım da kasmadan rahatça çalışabileceğim sürümü indirmek istiyorum. Sistemim: AMD Ryzen 5500u - 8 GB RAM. Aklımda 2022 sürümü var ama kaldırır mı sizce? Genişletmek için tıkla... Kaldırır ama basit işlemler yapacaksanız eski sürümler daha mantıklı bence. Yeni sürüm çok yer kaplıyor.