5500U vs 7520U

Lütfen soruma cevap verir misiniz? Bu laptoplara oyun için bakmıyorum zaten. Sadece hangisi oyunlarda daha yüksek performans verir diye soruyorum.
5500U daha iyi performans verir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

R5 5500U'da grafik işleme birimi Vega 7 serisi, R5 7520U'da Radeon 610M var.

Vega 7 > Radeon 610M.

R5 5500U Kazanan.

Vega 7 > Radeon 610M.

R5 5500U Kazanan.
5500U daha iyi performans verir.
Teşekkürler arkadaşlar.

Vega 7 > Radeon 610M.

R5 5500U Kazanan.
Hocam bu sistemi aldırmaya çalışıyorum babama ancak eniştem olacak insan babamın işlemcisinin nesli düşük çok çabuk çöp olur diyerek aklına giriyor. Ben anlatsam da anlatamadım. Mantıklı bir şeyler söyleyin lütfen yardımcı olun. Ne diyeyim ben bu adama da aklı bassın? Bi yerden bir şeyler öğrenmiş sürekli aynı şeyi sayıklıyor.

Son düzenleme:
Hocam enişteniz yanlış hesaplamış. İşlemci nesli eski değil. İşlemci 2021'de çıktı eski değil deyin.

Son düzenleme:
Ryzen 5550U Google'a yazınca 5. nesil diye çıkıyor diyor. Ne diyeyim? Hangi kaynağı göstereyim?
Hocam affedersiniz kafam gitmiş yanlışlıkla 5500U ile 1235U'yu karıştırdım. İşlemcinin 3 sene önce çıktığını ve sıkıntı yaratmayacağını söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…